Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

zuleko,

ved ja som to praveze myslela tak, ze som prvykrat milo prekvapena starostlivostou...problem nemam, nema nikto, ved dohodnut sa da s lerom hocikedy, nemusi to byt presne na den...
...len ze tolko povyku okolo mna, som poctena!!! :D :)

;)

kejtrina

leus,

no ja som mala jednu vyssie a druhu nizsie...ta nizsia bola asi 1,5 cm po dryhou ked som stala a ked som zdvihla ruky hore - hruza, ale zasa su to neni take jazvy ze rebriky, no stavo ma to hlavne v bikinkach, ktore som furt stahovala pod prsia a pri kazdom skoku a pohybe a o chvilu sa tie bikiny zasa vytiahni do ryhy - kde vlastne maju byt...toto ma rozculovalo...teraz ked dvohnem ruky su v ryhe mozno mm pod - to je ina piesen...
...inak paradox je, ze vsetci mudr. s ktorymi som konzultovala, sa ma pytali, ze ci mi nevadi, ze sa jazvy posunu pomaly az na samotny prsnik - jeho uplne spodnu cast hraniciacu s ryhou - ja neviem ako si to ti lekari predstavuju :) :D

Kim

Lilibmw

Aj ja mam tmave vlasy a poznam to, co je ked sa citis ako smrtka , bledaaa ako stena:-D... preto namiesto make up- u, s oblubou pouzivam samoopalovacie, len nevyhoda, ze musis neustale natierat hmmmm

... ozaj ak budem pocas opky natreta, budu mat myslis komenty?...alebo to mam " vydrhnut?";)

Lili noo doki navrhol ES. 515, anatomy, stredne vysoky. TMM3... moje miery 170/62 kg, pod prs. 83 cez 90, totiz po 3 r. dojcenia padli ako roletky:-D. este mam sice pochybnostk, ale babulky tu mi ich odobrili tak sa uz neviem dockat :))) budem mat krasny darcek pod stromcek:-D akurat budem trosku ubolena, ale snad budem ryxlo fit

Zuleko

Chekky
Na 90% urcite nie,to budes dva dni po op,myslim si ze je velmi mala sanca aby si to odsoferovala.Druhy a treti den po op su najhorsie.Je pravda ze kazdy znasame inak bolest,ale soferovat dva dni po op mi pride nemozne a navyse aj hazardovanie so zdravim.

Monitaaa

cheeky
nie nebudes, anni by si nemala.
angie
no ja by som si dala u obvodacky, ale to mozem rovno na fb zavesit, ze idem na kozy :D ja som to potrebovala diskretne bez otazok a reči

angie77

Rozalka

ja som zatial v pohode, však to mám až 19.11, síce to už je za pár, dnes som bola ešte na internom, taký feši mladý doktor a ked mi povedal podprsenku dole, skoro som omdlela , hanbila som sa ako pes :)) ale stále som si v hlave vravela, že toto je posledný krát čo vystavujem moju plochú hruď :))

Ty sa pochváľ..čítam že sa máš dobre, to som rada

cheeky

Ahojte baby,
v piatom ma caka operacia a chcem sa vas opytat ci budem schopna v nedelu sama odsoferovat domov.Diiky

angie77

baby ja sa tak divím, ked ste písali kolko ste platili za predoperačné, ja som úplne nič neplatila. Na odbery som šla k obvodnej a tá mi to spravila v rámci preventívnej, takže som to mala zadarmo a dnes som bola na EKG a na internom a ani tam som úplne nič neplatila :) takže radím íst na predoperačné cez obdvodného lekára :)

Zuleko

Kejtrina
Tie kontroly su uplne ok,ja mam od vybratia stehov prist az o 2-3 mesiace na kontrolu a bola som v chirmede,po stehoch ak nemas problemy tak zbytocne budes chodit na kontroly;))