Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

quixx

Ahojte dievcata,
citam Vas uz asi rok. Chcem sa len s Vami podelit s tym ako su na tom teraz moje prsia. Pred 10-timi rokmi mi robil prsia Mudr. Dobroslav Siska. Dal mi 200 ml pod zlazu ES80 (nizky profil na 85% plnene, gulate priemer 11,6 cm a projekcia 2,8 cm). Moja vyska je 168, vaha 53, obvod pod prsiami 69 cm. Kym som neotehotnela boli velmi pekne sice male, ale vacsie mi nechcel dat koli tomu, ze som este nemala deti. Teraz som rada, ze mi dal len 200 ml. Odrodila som dve deti kojit sa so silikonmi dalo, ale uz po prvom porode som povedala, ze po druhom deatati to treba cele opravit. Klesli mi cele prsia o 4 cm dole. Mala som obvod hrudnika pocas laktacie 104 a teraz mam 84 tak si viete predstavit ten napor na kozu. Inac ked mi Dr. spravil prsia a odpuchli mala som obvod 86 cm cize sa mi este aj zmensili. Bola som uz aj na konzultacii u Mudr. Cervena a v lete 2013 mam operaciu v BB Novamed. Najprv mi navrhoval anatomi, co som rovno odmietla, ze to ja nechcem a nakoniec sme sa dohodli na 450 ml ES81 (gulate na 85% plnene, priemer 12,5 cm, projekcia 5,3). Vobec sa tej velkosti implantatov nebojim lebo, ked ma pomeral tak mi to spravi o 4 cm navyse, co neni take strasne. Uz sa na nove prsia tesim lebo to co mi teraz ostalo je pre mna nepripustne. Kebyze tam nemam aspon tie male implantaty tak mam len dve supky. A pre vsetky co sa rozhodujete este ist na augmentaciu pred detmi urcite chodte ja to vôbec nelutjem ale dajte si to pod sval nie pod zlazu. Drzim vsetkym paste dievcata, aby ste boli spokojne s prsiami

angie77

Rozalka

inak mohla by si sa kým ja pojdem na opku odvážiť a stihnút aspon na chvílku rozopnút a odfotiť prsíčka:)) ved vieš že sme výškou, váhou aj 75cm pod prisiami rovnaké tak som zvedavá aké máš tie 390ml, ked ja idem mat 370 :)) stihneš to? :)

vanda_1

Ahojte baby, ja určite doporučujem mgm medical - plastickú chirurgiu v Púchove a p. MUDr. Očenáša - perfektný prístup, všetko mi vysvetlil, milé a ochotné sestričky. No a samozrejme už nemusím mať depku, že mám malé prsia.

Zuleko

Rozalka
Urcite by si prsiam neublizila keby si sa na nich doma pizrela tym ze si pooperacnu rozopnes na pol minuty;)) ved to skoro kazda baba tak robi,ja by somnevydrzala sa nepozriet;)) hned prvy den ked som dosla domov som sa nanich pozrela;)

Lucia3110

Rozalka
ja som bola taka vyplasena ze som sa bala aj pohnut nie to este rozopnut alebo zlozit podprsenku :D hlavne ked povedal ze nedavat dole..osprchovat som sa mohla az po druhej kontrole..bol to des ale zvladla som to bez tej sprchy..ale ta ulava potom stala za to..a stehy som mala vstrebatelne ano...ja som sa ho pytala na druhej kontrole: a dneska mi idete vybrat stehy? a on ze nie ze mam vstrebatelne :)

lilabmw

Kim

a si uz v galerke?musim ta kuk :-) no presne chvilku par krat nejdem do solarka a si pripadam biela :-) ja si myslim ze mozes nechat ale v podstate ti to na operacke na nic nebude.A inak mna operovali so vsetkymi piercingami aj sosovkami :-) ale u kazdeho dr. je to inak.A teraz mas ake svoje prska?A no urcite chod do tych 515 ak nemas zaklad tak kludne daj co najviac mne sa pacia velke kozy a aj preto chcem reopku.

Monitaaa

cheeky
ja som isla na opku normalne autobusom, lebo muž musel ostat s juniorom, a po si pre mna uz prisiel. Pokial ta nema kto odviest skus autobus, taxik, prepravu osob...

kejtrina

zuleko,

uuuplnaaa cistocista pravda - najvacsie bolesti neprichadzaju den po op, to este v zilach koluje trocha sedativ asik, ale treti a stvrty den po op - kaaava!!!

...ja som zacala soferovat vcera...

a ako s zdvihanim deti napr.?

kejtrina

kim,

podla tvojho obrazku a aj mier sa pripajam k odobrovaniu :)

budes mat prsia na mieru :D

tzv.KK

(...ehm...akoze krasne kozy) :D :P