Ahojte dievcata,
citam Vas uz asi rok. Chcem sa len s Vami podelit s tym ako su na tom teraz moje prsia. Pred 10-timi rokmi mi robil prsia Mudr. Dobroslav Siska. Dal mi 200 ml pod zlazu ES80 (nizky profil na 85% plnene, gulate priemer 11,6 cm a projekcia 2,8 cm). Moja vyska je 168, vaha 53, obvod pod prsiami 69 cm. Kym som neotehotnela boli velmi pekne sice male, ale vacsie mi nechcel dat koli tomu, ze som este nemala deti. Teraz som rada, ze mi dal len 200 ml. Odrodila som dve deti kojit sa so silikonmi dalo, ale uz po prvom porode som povedala, ze po druhom deatati to treba cele opravit. Klesli mi cele prsia o 4 cm dole. Mala som obvod hrudnika pocas laktacie 104 a teraz mam 84 tak si viete predstavit ten napor na kozu. Inac ked mi Dr. spravil prsia a odpuchli mala som obvod 86 cm cize sa mi este aj zmensili. Bola som uz aj na konzultacii u Mudr. Cervena a v lete 2013 mam operaciu v BB Novamed. Najprv mi navrhoval anatomi, co som rovno odmietla, ze to ja nechcem a nakoniec sme sa dohodli na 450 ml ES81 (gulate na 85% plnene, priemer 12,5 cm, projekcia 5,3). Vobec sa tej velkosti implantatov nebojim lebo, ked ma pomeral tak mi to spravi o 4 cm navyse, co neni take strasne. Uz sa na nove prsia tesim lebo to co mi teraz ostalo je pre mna nepripustne. Kebyze tam nemam aspon tie male implantaty tak mam len dve supky. A pre vsetky co sa rozhodujete este ist na augmentaciu pred detmi urcite chodte ja to vôbec nelutjem ale dajte si to pod sval nie pod zlazu. Drzim vsetkym paste dievcata, aby ste boli spokojne s prsiami