Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Angie
Jasom 4 tyzdne po op takze podstivo este dva tyzdne nosim;)Mne je nejprijemne takze mi to neprekaza,naopak ked sa sprchujem mam pocitneistoty ked ju mam dole, akokeby mi mali spadnut prsia;)

angie77

baby ako Vám závidím tie čo máte aspon ako taký aj ked vykojený základ, aj ked poklesnuté su, tak po opke sú potom vždy krásne..ja tam nemám úplne nič, po kojení len splasnuté nič

angie77

Rozalka

jasné, že to bude stačiť, už sa teším ako budú na Tebe vyzerať som nedočkavá ako ty :)a ten flector ti predpísal doki? no tie prsíčka veru môžeš mať teraz aj citlivejšie kôli blížiacemu sa menzesu..neboj, to prejde a v pondelok pôjdeš od dokiho vytešená :) potom poriadne počúvaj čo Ti bude vraviet, aby si mi mohla referovat :)

zuleko

a ty si už teraz na tom ako? ešte nosíš pooperačnú, či už aj iné cez deň?

Lucia3110

Luci a ty cicuška? nosíš už aj normálne podprdy? či ešte nie?

Lucia3110

Rozalka
co by som ja dala za 390 :))) neboj sa, nebudu pre teba velmi velke..podla mna budes aj casom vraviet ze ti mohol dat aj vacsie :)

Zuleko

Rozalka
Dakujem za pekne slova,toto ja obdivujem,ze sa nepozries;))) ja by som to nedokazala,odpadla by som od zvedavosti,ale aspon si to pekne davkujes a na kontrole budes miloprekvapena ake budes mat pekne prsia,urcite to budu aspon 3-3,5.kedze ja sommala strasne slaby zaklad a s 390 som mala trojky,ty ich budes mat urcite.Tak potom na kontrole sa pofot a popridavaj foto smezvedave;)

Rozalka

Lucia3110
ja som chcela prirodzené trojky, aj kvôli tomu že som ešte nerodila. Ked mi povedal že 390ml, asi tri týždne som im vypisovala aby to prehodnotil, že to budú pre mna velké... našťastie trval na tom že to je pre mňa ml šité na mna, ešte aj den opky ked ma kreslil, som ho upozornovala ze sa bojím tej velkosti... dnes mám pocit že dobre poradil.. moje známe každá má 300ml, a majú brutalne prsia, je to fakt individualne.. preto som sa ja bala od 390ml, v KE mi navrhol doky 375ml.. aj od toho som sa bála...

Lucia3110

Rozalka
nosim C-cka...iba sportove mam B..no ja som sa tiez bala, jednak toho co uvidim a aj toho ze si potom nenasadim dobre tu podprdu..ale nemala som sa coho ako som zistila :) mala som len jednu malicku modrinu..neboj sa, tvoje budu pekne, uvidis :) pan doktor je extra trieda, aj ked radsej voli mensie a prirodzenejsie co je skoda :D

Rozalka

Zuleko
ty musíš byť dobrá parťáčka, každému tu tak pekne radíš, každému tak pekne odpisuješ, pochváliš keď treba prizvukujes čo ako... už sa teším na stretko v KE.. Mohla by si tu byť poradkyňa!!!

Rozalka

Lucia3110
a aké číslo podprsenky nosíš teraz??? no ved aj ja som posratá len tak jemne obchytkávam, cítim si riadne aj bradavky, všetko mám také hmatatelne bez bolesti, tak sa teším... už teraz len aby som nedostala infekciu a mala pekné prsia... a som velice spokojná...

ženy!
nešoferujte ihned po opke, ja by som zbytočne neriskovala.

Rozalka

Angie77
v pondelok idem na kontrolu, berem foták a poviem sestričke aby ma odfotila, alebo sama to urobím v utorok po kontrole.. dúfam že ti to stačí.. no chválabohu že je tak ako je, fakt nič neberiem len na večer si dám flector ale aj to len kvoli chrbátu aby som celú noc prespala bez trápenia sa polohou tela. Dnes ktomu už cítim že dostanem krámy, aj prsia mám buď kvoli tomu napuchnuté alebo kvoli opke.
Zuleko
ja som na to tiež myslela že pozriem sa ale prízvukoval veľmi aby som vydržala a zbytočne nerozopínala, tak ja som taká posratejšia! počkám do kontroly, ved to už len víkend.. ale sa teším čo to ja budem mať, zo spodu vyzerajú brutálne veľké aj zboku ale zhora sa mi zdájú trošku menšie.. ťažko definovať tipujem že ich mám dosť stlačené lebo mám 75C podprdu a tlačí ma, takže mám ju dosť na tesno... len aby som nebola prekvapená že mám len B-podprsenku...