Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kim

Mahulienka

Zlatko prosim nezatrat ma, ze neustale dobiedzam, ale aky mas profil, projekciu prosim Ta? mas anatomy a ake si si dala, mas ES, nagorky, ci mentory pls prezrad a si s nimi spokojna?
Ak mas nahodou ES, mas TMM3 alebo TMF3??
nuz asi naozaj dam tie 515ky:-)
vopred vdaka a pusinkyyy na licko:-*

Olivka21

Fuuuha nuz mne je tazko radit, ale dnes som surfovala presne ako Ty do rana do 4- tej a obdivovala tie hviezdne kozenky,
jedny krajsie ako druhe... manzel obcas dobehol a nakukol mi cez plece a hovori, ze waw! jakeee pekne koceny so super postavami :-D a ( ako povedala Kejtrinka). ...KK ( krasnymi kozenkami )

.. a kukla som i Teba, netusim ake mas proporcie, ale daj vacsie teraz, nebudes musiet na reopku pre vacsie:-D!

tomasova

ja mam navrhnute 400-450,doki uz pri 450 povedal ze to je max...velmi by som chchela tie vecsie aj ked tam mozno nieje velky rozdiel,ale je...no a mam zase aj obavu ze ked mi to naprace do tych 450 ci sa mi nebudu vlnit,ci nebude to bvojite prso atd...co si o tom myslite??ja mu asi pred opkou hned poviem ze pokial by tam nemali byt tieto problemy tak nech da tie vecsie,nie???

Kim

Kejtrina

jeeej to je rozkosne, ze krasne kozenky, len aby sa to tak aj podarilo;)

Lilabmw

Lili som v galerke, kludne mrkni tie roletky :P

Baby!
... nieco na tom bude, ze pokial sa da, chodte vsetky hned na prvu supu do vacsix, usetrite si nervy a peniaze... je snad kazdej jasne, ze tie, kt. nemaju nic si velmi rychlo zvyknu aspon na cosi a ked sa s nimi zziju - opat tuzia
po vacsich a lekari to vedia - zarobia dvoj a ako tu citam i 3 nasobne :-D... nuz treba obehat viacerych radsej , len najlepsich !!!! a dat co to da - vojde;)... su vyborni psychologicia a vedia skvele zmanipulovat, preto ukecavaju a vymyslaju si dovody na mensie, lebo vedia ze 90% pride opat, skratka super biznis;)

angie77

Zuleko

asi máš pravdu, len mne stále znie v ušiach ako mi povedal, že mi to spraví také pekné Bčka :( ja som chcela také pekné Cčka :)) baby snáď to so mnou ešte pár dní vydržíte, bože nech to už mám zasebou a tieto moje špekulácie nad velkostou nech sú už fuč :) Ja viem že ste si tým prešli skoro všetky, tak snáď Vám nebudem liezť do opky na nervy :))

Zuleko

Angie
Mozno mas inu elasticitu koze,mensiu zlazu alebo menej tuku.Mam kamosku,ktora je vyskou rovnaka ako ja, pod prsiami taky isty obvod akurat par kil lahsia a jej dal doktor max.300 a mne prvykrat 390. Tym ze si kojila mozno mas tu kozu jemnejsiu a spadnutejsiu ako rozalka,ktora nekojila.A C podprsenku by si mala mat,tamje len 20 ml rozdiel to je zanedbatelne;)

Monitaaa

zuleko tomyum
dakujem baby za rady ohladom podprdy. tak nakup uz mam za sebou, aj ked velmi na vyber som nemala, kedze velkost mali len tu triumf energy n, ale je perfektna, uplne ako pooperačna, ale je pekna biela, sa mi zda ze aj lepsie drzi a nema presity kosik co je pre mna plus, lebo to mi robi otlačeniny na prskach. takze dnes sa mi velmi rozsirila moznost vyberu oblečenia na večer kedze nemusim skryvat tu obludu :D inak 75/D :D

Zuleko

Lilabmw
Lili chcem sa opytat,viem,ze ty cvicis pravidelne nemas pocit ze sa ti zmensili prsia? Pytam sa tǐo pretolebo chcem ajja zacat cvicit uz poriadne ale lenpre seba,potrebujem dat par kil dole a zaujima ma to ci mi neubudne z prs.

Bola by som rada ak by aj niejakeine baby odpisal,co cvicia pravidelne.

angie77

Rozalka

aj tak mi to nejde do hlavy že tebe dal 390 a to si ešte nekojila a sme úplne rovnaké výškou,váhou a stavbou a mne dal ledva 370 na ktoré som ho musela prehovárat a to som kojila...neviem podla čoho to je..a ty máš aj základ plnší než ja moje vykojené...ach jaj ak to bude málo tak ma porazí, ja chcem tiež aspon C :(

a pritom mi na konzultačke povedal že mám ideálny hrudník ani krátky ani dlhý ani úzky ani široký...ale viac ako na 370 sa nedal ani zapána prehovorit a to som ho nahovárala aspon na vysoký profil a aj ten mi zamietol