Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Mahulienka

Ty koki wow, fakt ukázkové ,aj já chceeeeeeeem,fnuk z tych mojích 370 co budem mat začínam mat depku

tomasova

kvetinka,ewelinka,kleuska
kde ste???treba ma podporit a poradit...zacinam mat stres s tych predoperacnych,bo maly je chory,tak snad to nechytim...a potom ta velkost,ci mi da tie mensie ci vecsie...ale strach z opky nemam,naopak..

Kim

tomasova

mame rovnaky vkus i predstavu;)predstavujem si nieco take na sebe:-D , potom budem max spokojna 8-)

Mahulienka a Ty si spokojna? , po vacsix snad netuzis;):P

ako Zuleko a i.:-)

Kim

Mahulienka

... Ty si anjel, dakujem Ti!!! mas ich bohovske a priznam sa Ti;), ze som si ix uz nafotila a budu mojou pomockou a nazornou ukazkou o mojej predstave kozeniek po opke na
dalsej konzultacke:-)

... a su ok tie ES, si spokojna ( na dotyk mna hned dosti, su neskutocne macinkove, priiijemnee:).. a nevlnia sa Ti a nepridu Ti velke ked spis na brusku?
diiik:-*

tomasova

mahulienocka
tvoje prsia su tu moj velky vzor....dufam velmi ze mi doki da tych 450 a budu ako tvoje,to by som bola prevelice stastna....prekrasne ich mas,klobuk aj skalp dolu...

Kim

Nikuska124

Dr. Cerven je fantasticky, ma uzasne jednanie, vystupovanie,prejav a najma dokonalu robotku ked tak pozeram jeho vytvory a som fakt happy, ze idem k nemu;)

... co sa tyka stehov, Niki dava samovstrebatelne alebo ides dat vyberat? diiiiky za info!!;)

mahulienka

Kim
moja zlata, ja mam anatomicke ES 445ml, TMM3 co je vysoky profil , projekciu neviem...Kludne sa pytaj, a dakujem za bostek:))