Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

angie
tie zazvorove caje mi uz lezu krkom,cecka berem nonstop,med asi kazdu hodinu..skusam vsetko co by malo predist chripke...tak snad..

Kim

mahulienka

mas ich famozne,!!!Tvoj muzik musi byt z Teba hotovy a urcite nie len on, tak necudo, ze ked ma doma taketo ferrarri, nepotrebuje este vacsie;)

mas ich ako bohyna.. a myslim, ze si to myslia mnohe, ale nie kazdy vie pochvalit:P

mahulienka

angie77
dakujem moja, a ty si vacsie nechcela?
kim
ja som s nimi velmi spokojna, no to vlnenie je vidno iba ked sa predklonim, ale inac nie a nieje to velmi vidno, len citit to je. A na brusku ja nespim ani som nikdy nespala:))Vacsie by som aj, ale manzelik by mi to uz asi neschvalil:(, ale som celkovo velmi spokojna

cleopatra123

tomasova
neboj sa ja viem ze 14 sa blizi a uz budes mat po tom nechaj to na dokiho on dava sizer a podla toho vyberie velkost ja som mu povedala ze radsej vacsie ale ze to necham nanho nech to vyzera dobre este pred opkou ked ta bude kreslit mu povedz ze chces radsej vacsie :-) aby vedel

angie77

tomasova

Nestresuj moja, zazvorovy cajik a C vitamin si davaj, neboj...vsetko dobre bude,za chvilku budeme ceckane,Teda ty,jabudem furt lata:-)

angie77

Kim

Za par dní mám opku, tak už nechcem menit velkost, aj tak mi viac nechcel dat,jedine iny doktor možno, ale ja som chcela tohto

angie77

tomasova

Nestresuj moja, zazvorovy cajik a C vitamin si davaj, neboj...vsetko dobre bude,za chvilku budeme ceckane,Teda ty,jabudem furt lata:-)