Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

tomasova

Cica ja som na tom rovnako jedine co riesim zatial je len to ako budu vyzerat...inak zatial sa nebojím,uvidíme den pred:-) a strasne sa tesiiiiiiiiiiiiiiiim :-)

cleopatra123

tomasova
a inak ked mas na vyber 400 alebo 450 tam zas az taky markantny rozdiel nebude aspon si myslim a myslim ze doki najlepsie uvidi uz ked budes v narkoze co a ako podla mna sa bude isto snazit aby si bola spokojna ved spokojne klientky su jeho buducnost ved kto pojde k chirurgovi ktory nema dobre referencie
budes kocka prsnata neboj :-) uz som zvedava ked budes vladat hned musis prist ukazat

tomasova

angie
tak tu predoperacnu paniku z velkosti mam aj ja,teda ja so bojim aby mi dal tie co chcem,teda vecsie....ale inak s opky strach este nemam,skor sa tesim a neviem dockat...a dufam ze to dopadne bez problemov...jaj cicka aj ty sa tak strasne tesis a nevies dockat???

tomasova

cleus
cicka moja ja uz sa neviem dockat...a to mu teda aj poviem pred opkou,a uvidim ake mi da...snad sa tam zmestia tie 450...pevne dufam,len sa bojim toho vlnenia..a dnes mi dochadza posledna davka cigariek a od zajtra budem na psychyku...

olivka21

Kim
ja mam 171cm,62kg,pod prsiami 74 a obvod tusim 84.a stale neviem ci dat 445 alebo 515.....pockam si na teba cicka podla teba sa rozhonm,hihihi...
inak o am vlneni vravis? Ved vlnia s len hladke implantaty nie? Tieto vsetky by mali byt texturovane.