Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

angie
hnusoba jedna,ved ja sa ti budem smiat ked budem po..zobudim sa s 500kamy a ty nist...ved dockaj..srandicky??

quixx

tomasova
Dakujem. Urcite to bude perfektne oproti tomu ako je to teraz. Oproti povodnej polohe, kde boli su po dvoch detoch o 4 cm klesnute, koza tenunka a tuk ziaden. Vlastne mam len tenku kozku s 200 ml implantatom. Ked sa odhodlam tak pofotim a poslem to do tej Vasej galerky.

tomasova

cleus
tak snad to prezijem a dolezem sa pochvalit..a ked zbadate Lucku tak odpadnete od krasy,ona je ajo bohyna krasy..a teraz s tou hrudou uplne..vsetky to mate krasne nalozene a ja este deska.

cleopatra123

tomasova
no ked budes vladat tak aj tento rok vlastne ja by som rada videla aj koceny ewel a kvetinku pred vianocami este tak ak budes vladna tak dufam ze prides aj lucka hadam :-)

cleopatra123

tomasova
spokojna budes urcite hlavne aby to bolo bez komplikacii, ja ked zas chytim depky kvoli asymetrii tak si pozrem fotky pred a hned mi je trocha lepsie :-)

quixx

tomasova
momentalne mam 200 ml ES80 pisala som to okolo 14:30. Vidiet to vlnenie nie je ale na dotyk to citit a. Vcera som bola na sone a tam to bolo tiez vidiet, ale inac je implantat aj po tych desiatich rokoch uplne v poriadku. Objavilo sa mi to po piatich rokoch po tehotenstve. Dovtedy to bolo uplne super. Na jun mam uz dohodnutu reopku u doktora Cervena a menime to za ES81 450 ml pod sval.