Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Rozalka

Lucia3110
mne sa páčia tvoje prská, máš ich tak akurát, ale jasné každá časom chce väčšie lebo si na ne človek zvykne, tak to je aj z inými vecami. Verím tomu že budem na tom aj ja :)))) ale ja musím počítať s bábom, pretože mám už dosť rokov a bábo by som chcela do 3-4 rokov...

Sparkinka

Stale mi neprislo heslo do fotogalerie:(inak vsetkym pekny vecer prajem,mne sa to krati v pondelok smer BB Novamed,,,drzte mi palceky :)

Rozalka

Ženy a neviete čo je z Mackou či ako sa ona volala, ona bola minuly týždeň, ked sa dobre pamatám a ešte jedna písala že sa s ňou stretla na izbe a odvtedy nikto sa noezval... ja len dúfam že je v poriadku!!!

Rozalka

Angie77, ani ja to nechápem prečo takto navrhol nám ked sme skoro rovnaké, plus ešte sme aj jeden den boli a skoro za sebou. Len škoda že sme sa nespoznali:(
Mne pripadajú také akurát tie moje prská, čakala som väčšie to je pravda, preto som aj písala že našťastie sa nedal doki prehovoriť, lebo ja som chcela menšie. Mne je ťažko takto riešiť tvoje 370ml, lebo neviem čo vlastne je budem mať, táto podprda môže dosť skreslovať. Pofotím sa zajtra a pošlem zajačikovi, aby si videla aj takto. Ale ja som trvala na tom aby počítal stým že nemám ešte dieťa. Tiež nechápem ale neboj sa budú peknučké, poprípade napíš im ešte...

tomasova

angie
tak dufam ze budeme,no najprv budeme pekne stonat od bolesti....ale neva,len nech to tam uz mame,ne??ty mas aspon tie predoperacne..ja este z toho nervy a krpca choreho na krku..

quixx

Tomasova
akurat som si pozerala Tvoje prispevky tak drzim paste na toho 14. Ja kebyze mozem idem pod noz este raz. Verim tomu, ked uz mas baby, ze Ti tam tych 450 naprace :-). Ty ides do Avelanu? Inac ja ked som bola tehotna tak prve co mi narastlo boli prsa a mala som D-cka obvod cez prsia 104 a teraz mam o 20 cm menej.

tomasova

nikus
pozerala som ta v galerke,aj ty si mala male prsia...tak to by sa mohli aj mne take bez nejakych problemov dat...upokojujem samu seba teraz.a kolko si mala pod a cez prsia??

angie77

tomasova

Veru srandicky:-) aspoň nemyslis na blbosti:-) len to najlepsie ti prajem,uvidíš ake budeme potom ceckane,jaj nech už máme po:-)