Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Sparkinka

to vieš, že ti budeme držat palce, toto forum ma takú výhodu, že na Teba bude mysliet viac ludí:)

tento pondelok ideš ty, vo štvrtok naša tomasova, no a potom v pondelok zase ja:)
zabudla som na niekoho v najbližšie dni?

quixx

tomasova
jasne, ze drzim palce a neboj prezijes a urcite budes spokojna. Ja som prezila dva cisaraky a jedny cecky. Dufam, ze do toho 14 este poklebetime. Prajem Ti pekny vecer.

angie77

Rozalka
vidíš to, ja som dnes na to myslela že z minulého týždňa sa jedna neozvala a nevedela som si spomenúť na nick...tak dúfam že sa ozve a bude všetko v poriadku

ja im už nejdem písat o velkosti, ja sa na ne už teším, nech sú akékolvek všetko lepšie ako teraz, to ja len tak stresujem pred opkou, ale po budem určite spokojná, len nech sa to dobre hojí :)
no škoda že sme sa tak obišli, ale možno sa na nejakej kontrole stretneme :)

zajacik_006

Sparkinka
ja som ti už všetko poslala ešte doobeda. Viem,že si mi mail posielala z mobilu,ak ti ešte nič neprišlo,tak mi napíš inú mailovú adresu.

nikuska124

Tomasova

ja vobec neviem kolko som mala predtym:)Myslim, ze pretym to bolo 75A.mna vcera operovali a po 10dnoch mi vyberu stehy tak pocitam,ze potom budem moct dat fotky. Ozaj a tej opky sa nemusis bat da sa to vydrzat v pohode.