Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Sparkinka

Cleopatra 123 prosim ta ty mas aku velkost implatatov?alebo kto tu ma velkost 450 ml okruhle,popripade robene u mudr.Cervena...rada kuknem v galerii...dakujem za odpovede.

toryka

tak som rada ze ti je uz lepsie:) mne sa zdaju trosku velke aj mama mala zo mna sok ked ma uvidela ale dufam ze odpuchnu a budu dobre :) uz tak skoro sa ti mali ?? tak potom dobre za sa dr rozhodol pre 450 :)
ja som najviac zvedava na ten tvar ako na velkost, teraz su hrozne spicate v tej podprsenke, dufam ze take nebudu aj bez nej :/

nikuska124

Toryka,

ahojko,ja sa citim skvele,normalne som prekvapena,a to vstavanie z postele je uz v pohode, zapajam brusne svaly a ide to fajn nie je to uplne bez bolesti ale nie je to nic strasne. Akurat ,ze ten nizky tlak ma trapi ked sa postavim, ale sama somsa uz aj obliekla, atd....skoro vsetko robim sama....tak ti prajem skoro uzdravenie a priebezne informuj ako si natom...ozaj mne sa zdaju malea tebe sa zdali velke ako sa ti zdaju teraz?

angie77

tomasova

:)))) prepáč ved ja viem že 14.11 ideš, len sa mi dni poplietli, neviem prečo som si myslela, že 14 -teho je štvrtok :))
juj aj ja by som šla zajtra, nejdeme?

ja ti už mávam také sny, minule sa mi snívalo, že mám operoval nejaký mäsiar v predajni s mäsom, ležala som na takom železnom studenom stole a robil mi to zaživa :)) fúú som sa celá spotená zobudila, manžel sa smeje, že mi už z toho šibe :))

toryka

nikuska

ahoj :) ako sa citis?? ja som poriadne este ani nelezala od kedy som prisla domov. to vstavanie z postele je dost bolestive, tak sa tomu vyhybam a sedkam si pred tv alebo sa prechadzam po byte, uz som bola aj vonku na prechadzke :)

baby

tak uz aj ja mam konecne po, dr mi dal nakoniec 350ml stredny profil.

nikuska124

Tomasova

Takze prve dojmy by som zhrnula: celkom fajn. Vcera to bolo horsie dnes je to uz lepsie, sama sa obleciem a prakticky vsetko robim sama, bolesti skoro ani nepocitujem iba taky tlak. Sama somprekvapena.A co sa tyka velkosti asi by som brala aj vacsie,ale to uvidim, az ked si dam podprsenku dole.

Zuleko

Baby to fakt tu nie je nikto kto ma po op a pravidelne cvcici,co by mi povedal, ci sa tym cvicenim zmensia prsia??