Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olivka21

Zuleko
jasne ze silikon neschudne,ale podla mna toho tuku tam tolko nemas a HLAVNE ty ;)
tak s neboj,tvoje didule ti ostanu mega najviac seixi hifi obrovske,najobrovskejie na tomto fore.... :)

barcuska

chrustik2

Ja som bola zatiaľ len na konzultácii a to pre istotu na dvoch pracoviskách, ale rozhodla som sa pre p. MUDr.Očenáša v mgm medical - profesionálny a ľudský prístup, príjemné prostredie. Teším sa. Ak potrebuješ viac info tak:

www.mgmmedical.sk

Zuleko

Olivka
Dakujem pekne za reakciu:)Je mi jasne,ze silikon neschudne len prdsa na tom silikone su aj moje prsia,ktore maju tuk;))) tak preto ma to zaujimalo,pocula som reakcie ze sa cvicenim este zvacsia ale ajnaopak ze sa zmensia;) preto ta moja otazka;)

olivka21

Zuleko
viem ti povedat len prostrednictvom kamosky ona mla povodne 280ml,cvcila poctivo 3 roky nezmensili s absolutne ona je chunka,ma 44kg. A teraz ma 500ml,stalemaka v posilke ako drak a pria su stale obrovke...toho by som sa nebala,ze s zmenia,ved co by tm schudlo?silikon? Hihihi

Zuleko

Angie
Ano viem uplne som sa jej to zabudla opytat ked tu nola;/len ja zas nechcem az tak sutazne cvicit ,len pre seba.tak ma to zaujimalo:) hadam sa ozvu baby;))