Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

rita
pri mne tiez chvilu uvazoval nad 350 ale potom ze nie..a ked som videla ako sa tvari tak som radsej ani nenamietala..no co tak uz len setrit a cakat :)

rita149

Lucia3110

ja mam 300ml cize menej ako ty a cez prisa mam 84cm , co mamju niektore baby pred opkou tolko :-). Ale ja som s nimi straasne spokojna a stastna ze ich mam, Je jasne ze sa mi pacia velke prsia a aj aj by som chcela vacie, No ale vzhladom na moje telesne proporcie sa mi nedalo viac mozno este tych 335ml ale ja som na to netalcila , bola som stastna aj z 300ml.Na prvy krat by sa ani nemali davat velke implantaty, ved kazda baba co ma vacie prsia to dosiahla na druhy krat vacinou.

angie77

daniellita

prvý krát vidím niekoho z nízkym profilom asi a veru nevidím rozdiel medzi nízkym a stredným, asi že su trošku do šírky? neboj ked odpuchnú budú super :)

Lucia3110

rita
dakujem, vsetko sa mi pozdava, az na velkost :-) nie, este nemam deticky, tiez sa ukludnujem tym, ze po nich absolvujem reopku..teda vlastne iba jedno chcem :D netusim kolko mam cez prsia, neviem najst meter..inak, tvoje su tiez krasne :)

angie77

Rozalka

a zajačik akurát nahodila ani som dopísat nestihla :)))

fííííííha, z predu sa zdajú byt dost velké a to myslím že keď ich doki vypustí z tej podprdy tak budú ešte lepšie :)
na postavu ti sedia ako uliaté si myslím, uvidíme aké budú bez tej podprdy:)

rita149

Lucia3110

ved ich mas krasne,co sa ti na nich nezda? kolko mas cm cez prsia? Nebojsa ved raz pojdeme na vacie, vsetky s tym musime ratat ze este raz minimalne nas opka caka.Ty uz mam deticky? Ja som nerodila este , tak sa uspokojujem tym ze viac sa mi ani nedalo dat a raz ked uz budem mat deti alebo dieta :-) dam vacie.

angie77

Rozalka

jéj super teším sa až zajačik nahodí :)
bože, nech to už mám aj ja zasebou a potom už budeme len spoločne čakať na leto :)
tento týždeň bude byt nie vyupratovaný, ale zodratý, pretože stále musím niečo robiť aby som nemyslela na opku :))

Lucia3110

Rozalka
no pravdepodobne aj podla elasticity koze a mozno velkosti svalu..neviem..lebo aj ked mam sice 165/50 tak si myslim ze v pomere k sirke svojich bokov by som este o cislo vacsie zniesla..inak kontrolu mi dal 16-teho..