Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

angie
cicka ani nic nezozenies pretoze nikde nic take na gombiky a normalne nemaju..pochodila som vsetko..ja si tam beriem asi taky tenky svetrik aj lucka taky mala..

angie77

nadranka

tak to je super, je pravda že na MMB su tie ceny trošku, teda u niektorých že o viac než trošku prehnané

ewel007

Zuleko

zlatko už som sa ťa minule chcela spýtať ohladne reopky, rizika viem ako pri prvej ale či je aj niečo najviac ako pri druhej, detičky máš? a teda aj čo sa týka poklesu, chrbatik bolý a kedy bude potrebna dalšia reopka pri týchto ml?

Lucia3110

angie77
ved toto ze nieco na tom bude :) ja mu verim...akurat ze ked pojdem na konzultaciu k reopke tak budem uz vo dverach kricat ze chcem riadne melony :DD

nadranka

angie77

Podľa toho kde ideš, do Novamedu ti netreba nič, dávajú takú sexi košieľku, ktorá sa vzadau zaväzuje :-)

nadranka

Baby, dík za info, ale MMB je drahý, objednám si to rovno online. Už som sa zaregistrovala a shipping mám zadara a ešte aj darček dostanem :-)

angie77

baby poradte mi, neviem nič zohnat čo si zoberiem navrch obliect na kliniku, dole si dám pyžam.nohavice, ale hore niečo na rozopínanie neviem zohnat..len také babkovské flanelové košele majú:))) čo ste mali vy?

angie77

Lucia3110

náš doki je super, len škoda , že je radšej za menšie prirodzenejšie ako za mega :)mne povedal, že s väčšími po dvoch troch rokoch budem mat pokles :)a tak niečo na tom asi bude:)

Lucia3110

Rozalka
najprv sa ma spytal aku mam predstavu..potom sme riesili znacky, ze ktora sa mi tak pozdava, ked som povedala ze Arion tak hned tipol tych 320..ked ma meral, este uvazoval ze 350 ale potom to zamietol s tym ze je to na mna vela..

angie77

nadranka

áno značku Met cez mimibazár.sk, je tam toho plno, platenia dopredu sa neboj,ja tam nakupujem stále a nikdy som nemala problém, len si musíš všímat hodnotenia dotyčnej :)