Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sue33

bimbi,
dakujeme pekne, dnes nas prepusili domov. S anet sme boli na jedenj izbe dokonca sme isli po sebe na salu. Vsetko je o.k, len tie bolesti....

kejtrina

quixx,

MUDr. Siska - Peťo :D operuje v Piešťanoch v Medicentre...keď som k nemu šla, nemala som žiadne referencie - stres obrovský, normálne som sa toho bála, že vekovo je z tých starších plastických chirurgov - taký ten ležérny pán, čo môže mať na estetiku zastaralejšie názory - nie ako my, čo dávame druhýkrát zväčšovať ;)
ALE NIE JE!!! ja som mu povedala jasnú predstavu o veľkosti, nie som začiatočníčka a nenechám si poradiť, že najkrajšie budú "presnestredné" guľaté 300-ky,lebo sú tak neutrálne, že sú dobré asi každej babe,
a on sa vyjadril, či sa dá, či do toho ide a popísal ako to asi bude vyzerať, ja som od neho dostala stručné a jasné odpovede, čo považujem za najdôležitejšie...čo som si od neho nechala poradiť je to, že by som si mala vyberať z tých ktoré majú väčšiu výšku ako šírku - lebo som nekojila a chcem lolitkovský vzhľad pŕs, presvedčil ma aj, že pojem "kvalita u implantátov" je kravina sama o sebe, lebo som strašne chcela mantory, ktoré som mala, povedal, že nemá s tým problém, ale jeho obchodným partnerom je ES a tie používa najčastejšie, z čoho mi jasne vyplynulo, že v práci si bude možno istejší...okrem toho pre moje priority má ES omnoho krajšie rozmery...chcela som tak 13 cm prsia na výšku a 13 na šírku na môj hrudník, ale mentor mal tento rozmer len v strašne veľkých číslach ml - nad 500 a to ma odplašilo troška...
ďalej čo absolútne rozhodlo o ňom je to, že v MT napr. videli strašný problém v tom, že by mali mať implantáty šírku viac ako 12 - nazvali to, že budem mať bradavky strašne od seba a do strán - on nechápal kde je problém, ja som chcela predsa aby troška pretŕčali z hrude a klasika, ako typický chlap považuje za sexi, keď sa bradavky akoby pozerali od seba, toto som možno trošička aj potrebovala počuť názor chlapa (veď moje cici na foto sa až tak týmto nelíšia od ostatných dievčat, či?)- v MT som mala pocit, že chirurgičky mi chcú nadiktovať, čo sa mi má páčiť...MUDr. Siska rozmýšľa a vyšpekuluje "ako by sa to dalo" a nie ako sa čo nedá...

strangeemily

cicimici

:D nie ja to uz neriesim a ani nejdem,to vies trocha paniky nezaskodi a hlavne ked tu stale citas cisla 400,600...:):)ale ako napisala rita kazda z nas pojde este raz na opku:D

tomasova

quixx
aj ja som prvotne chcela cervena ale ta cakacka zasa nebavila mna nakolko mne konci MD teraz v oktobry a od nov.roku by som chcela ist do prace,,aj ked nehovorim ze neni doma fajn...ale po troch rokoch sa citi na urovni mojho maleho,a to neni dobre...

quixx

Tomasova
Ja som sa rozhodovala medzi Avelan a Novamed, ale chcela som len ES implantaty a s nimi nerobia tak rozhodnutie padlo iba na Cervena a cakacky su dlhe, ale som si to presne vyratala, aby sa to stihlo este pred mojim nastupom do roboty po MD. V juni opka a v oktobri nastupujem do roboty po siestich rokoch doma. Vobec sa na to netesim. Doma je tak fajn.

tomasova

quixx
urcire tu nejaku babenku najdes...a tu podprdu zvladnes..budes musiet pre krasne prsia...a streda je veru moj den tak ja len dufam ze neochoriem lebo este v utorok mam predoperacne...strasne sa mi to vlecie,ja by som asi nezvladla cakat ako ty.

quixx

Tomasova
no dum, ze si tu najdem aj ja casom spolutrpitelku, ktora pojde v rovnaky den na opku ako ja. Ja to mam az za 7 mesiacov, ale aj na konzultaciu som cakala nejakych 5 mesiacov a ubehlo to dost rychlo. Doktor mi navrhoval skorsi termin, ale potrebujem este nasetrit peniazky tak mi ten jun vyhovuje. Trosku sa bojim tej pooperacnej sexi podprdy ako v nej budem v lete fungovat, ale tak zmakli to ine predomnou tak to nejak zvladnem aj ja. Ty to mas uz v stredu co? A ide odtialto niekto s tebou na opku?

tomasova

quixx
ahod draha..dakujem za pochvalu.mam total abstaky,uplne mi to chyba...toto forum je super,baby ta tu podrzia,poradia,posrandujeme a uz sme mali niektore aj stretko..teda vsetky ceckane len ja este plocha doska..nasla som si tu aj spriaunenu dusu..lucinku..VDAKA ZA TOTO FORUM

quixx

Tomasova
ahoj moja myslím na Teba a gratulujem a pochvalujem, ze nefajcis. Ja som pred prvou opkou ani nevedela, ze nesmiem fajcit a do posledneho dna som fajcila a hned po opke ako som dosla domov som pokracovala s fajcenim. Skoda, ze taketo forum nebolo aj pred 10-timi rokmi. No co uz tak teraz si aspon splnim sen o poriadnych prsiach 450 ml. A ty budes mat tiez.