Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

tomasova

no veru viem si predstavit tie absťáky, moja ja prestávam fajčit od pondelka, to bude týžden pred opkou a rozmýšlala som že si asi kúpim tú elektronickú cigaretu, a ked budem mat velký absták po opke tak to zaženiem ňou:)lebo ja by som už chcela prestat úplne, čo ty na to? dajú sa zozhať do 7 eur aj s náplnami a tá jedna nápln vraj vydrží na 180 potiahnutí

ewel007

Zuleko

hej zlatko toto všetko viem, ja mam 4ročneho čertíka a zatial detičky neplanujem, ale nikdy nevieš a teda tiež sa chystam do tej roepky idem si jednoducho za svojim :) nemôžem ani zavahať, že by som bola nespokojna, len ta velkosť ale ved ty vieš :))
Ach pokladík okolo KE vôbec, ak tak prstom na mape :D škoda, ale ak nahodou ty pôjdeš okolo Nitričky juj to by bola kavička :)
Určite ťa ešte zaplavím otazkami ako som písala aj Tomaške, ked budem mať určene ml určite budem zase prispievať viacej :D
No moja už som zvedava ked si pôjdeš kupovať podprdu, ozik kolko ešte budeš chodiť v tej sexi pooperačnej?

Zuleko

Ewel
Mojko rizika su rovnake ako pri prvej op(infekcia,kapularna kontraktura,hematom atd.)Akurat je pravda,ze vasci implantat klesne skvor ako mensi,ale nikde nie je napisane,ze aj klesne! To je myslene v globale,ze vacsie implose klesaju rychlejsie,co je aj logicke;) Co sa tyka chrbatu absolutne ma neboli,ani neviem,ze tie prsia mam.Prve dni po opke ma bolel no terZ uz vobec:))a co sa tyka reopky o tej sme sa vobec nebavili pretoze skvor nez po detoch ju neplanujem.Je pravda,ze uz teraz ked si das 700 ml po dietati neviemci ti tam daju 900? A mne tak isto:)Pravda je aj to,ze po dietati nam urcite budu musiet robit modelaciu a tym budeme mat viac dojazvene prsia.Preto si to treba uvedomit a poriadne rozmysliet.Ja sombola so vsetkym uzrozumrna a strasne som prsia chcela,tak som sla do toho;)

rita149

nadranka

tak už to vieš, ja som odpisovala hend ako si sa pýtala na to a nečitala som dalej že už to vieš :-) ano teraz je poštovne zadara a je aj darček :-) len si dobre pozri tabulku veľkosti! lebo oni tie rifle ako keby mali o čislo mensie oproti našmu čislovaniu sa mne zda.

tomasova

angie
citim sa docela dobre ale krpec je chory tak mam stale haluze ze mi nieco je.vcera som vyfajcila poslednu davku a dnes nic a tym by som to chcela ukoncit..ale vies si predstavit co prezivam ake abstaky..TOTAL CHUT..a ty este vyhulujes??a dokedy??

rita149

nadranka

ja mam aj teraz objednane rifličky MET a doručuje aj na Slovensko!

cicimici

ja som bola na opke skoro pred rokom uz , ale vkladane cez pazuchu. Akože bolesť po prebudeni z narkozy dost velka, ale vsetko sa da vydržať ja som už aj zabudla ako to bolelo a išla by som kludne aj dnes na opku :-)

Lucia3110

angie
inak v medicentre davaju koselu ale ja som mala svoj taky zupan bavlneny bez rukavov, niekde som ho vtedy objednavala narychlo cez net, asi za 13eur, netusim uz ale ze kde..

angie77

tomasova

cica ako sa cítiš? v pohode? fajčíš? nič na teba nelezie?

no aj ja to budem asi riešiť len nejakým svetríkom, v obchodoch je katastrofa niečo zohnať