Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

quixx

kejtrina
no veru nie je Siska ako Siska. Tak ten Dobroslav Siska operuje v BA v Medical centre na Bajkalskej ulici. Ja som bola na operacii v medesticu, ale to uz nefunguje lebo im tam zomrelo to dievca, co aj v novinach pisali. Inac ja som bola s tymi 200-kami spokojna, ale ked som ostala tehotna tak sa mi brutalne zvacsili prsia a potom ked sa znova zmensili tak pokles bol 4 cm. A ten Peter Siska operuje v DS? A mas ich pod svalom? A ake velke implntáty Ti dal? Ja by som isla znovu k Siskovi, ale dava len pod zlazu a to ja uz nechcem.

bimbi

Anett,Sue
Gratulujem vam, uz ste po, to je super.. Ako to zvladate, bolesti velke? Ten flector je najlepsi, v navode je uzivanie, ale tusim nie skor ako po 6hod., baby beru aj ine lieky, Novalgin, Brufen ale aspon 500ku, aby zabralo..tak skore zahojenie a co najmenej bolesti..

anett101

Akurat lezime zo sue na izbe a chceme sa opytat co je dobre od bolesti a ako casto uzivat?ten flecktor je dobry?

nadranka

cari

No bez toho to nejde... Ani ja som nemala, veď urob si hoci aj mobilom :-)
Ja tvojho dr. nepoznám, ale možno nejaká baba áno. A prečo si sa rozhodla pre Prahu práve??
Čo sa týka jazviev, v galérke si potom môžeš pozrieť ako vyzerajú jazvičky po čase. Myslím, že nie sú moc viditeľné, keď sa celkom zahoja. Podľa mňa cez dvorce najviac vidno jazvy...

cari

a este jedna vec.

ako vidno jazvy? mne vzdy nieco zoztane na kozi nikdy to nezmizne uplne.
vidno to aj na dvorci? rozmyslam o vklade dvorcom, lebo pod je vidno jazvu asi moc a cez podpazusie tiez. alebo sa mylim?

a co citlivost?

nadranka

cari

Musíš poslať svoju fotku pŕs bez hlavy na galeria@zoznam.sk a zajacik Ti pošle inštrukcie ako sa tam dostať. A nezabudni do mailu napísať svoj nick.

cari

prosim vas ako sa dostanem na galerku??? je to len to co je pripojene k clanku Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs"?
v utorok idem na konzultaciu a chcem si urobit trsoku jasno vo velkostiach. pls.

cheeky

bimbi,
ano,co som pozerala aj galerku tak robotka od ocenasa sa mi celkom pozdava:-)Idem este pokukat dalej:-)Diiky