Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

nadranka

rodiel medzi čislami je 1cm maximalne 1,5. ja mam 26 a su mi tiež moc vypasovane,myslela som ze pvolia tak som len 26 objednavala ale zatial nepovolili :-) tak teraz mam 27 a tie su dobre, je pravda ze lepsie vyzeraju tie mensie ale zase su nepohodlne.Som rada ze niekto tiez je zavisli ako ja do MET vecickach :-) ja aj podprsky Viktorky zboznujem :-))) ale to asi všetky milujeme!

Rozalka

Lucia3110
tak neviem fakt ako sa na to pozerá, ja mám 62kg, 175 cm vysoká a pod prsami 75, ktomu mám široké boky, aj preto odporúčal Arion, vraj tie sú trošku do šírky, myslím ty si písala že si nižšia a aj chudšia, takže neviem počítam že tých 70ml co je u nás rozdiel je tak akurát...

Rozalka

Angie77
tam ti dajú košielku tak ako Lucka ti písala, ja som mala so sebou aj župan, ani som sa ho nedotkla... :)

Lucia3110

Rozalka
no vidis, mame to presne opacne :D ja som povedala ze chcem prirodzene..mala som povedat ze chcem riadne trojky az styrky :D

Rozalka

Lucia3110,
aj u mna to tak bolo, len ja som mu povedala že chcem plné trojky, potom cestou domov som rozmýšlala že som chcela povedať že prirodzené, takže tak, inak už aj ja sa začínam báť čo to ja tam budem mať. ale takto na pohľad som spokojná že nedal menšie.

Ženy
tá podprda niečo stlačí vo veľkosti alebo nie???

nadranka

rita149

Ja som si prvé objednala 28-čky, sú mi dobré, ale možno tie 29-ky by boli lepšie, preto teraz volím väčšie, uvidím aký bude rozdiel.