Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Cheeky
Dost chvalia Trsku, ale je vraj dost drahy, v Ba je dost vela dobrych, ale kazda chvali svojho.. Nerozmyslas nad Avelane v Nitre, ked je tak vela bab spokojnych? Ocenas, Mladek.. A myslim, ze tam sa az tak necaka.. A Nitra je hodka cesty, nic hrozne.. ja som bola z Ba v BB a prezila som tu cestu naspat..

cheeky

angie77
mam ist k dr.Hrbatemu.Lenze on v Brne aj v Zline skoncil a chodi len externe operovat do Vsetina.Ked mu volam tak je nedostupny,potom mu napise ze vecer posle mail aby sme sa dohovorili a zase 2 dni nic.A na to ze mam mat v piatok opku nemam este ani papiere na vysetrenia.Takze uz prestavam verit,ze v piatok pojdem:-(

cheeky

Ahojte baby,
mam na vas prosbu.Mala by som mat operaciu buduci piatok ale zrejme mi to cele padne kvoli zlej komunikacii s lekarom.Prosim mohli by ste napisat mena nejakych dobrych lekarov v okoli BA?Ja si to idem pomaly citat ale cele to nestihnem,kedze by som chcela opku co najrychlejsie.
Dakujem velmi pekne

nadranka

rita149

Ja mám z VS len jednu, akurát minule som si ju kúpila, je veľmi kvalitná, mäkkučká. Mne sa od nich strašne plavky páčia. A aké nosíš číslo z VS? Ja som zaťažená na guess :-)

angie77

tomasova

Cicuska velká prevelka pochvala moja, nezabudni čisté cievy, menej modrin a opuchu :-) zvladneme to,už to máme za par:-)

olivka21

Tomasova
veeeeelmi ta chvalim,za odmenu sa tj moze o cige snivat,hihi...
ja tiez pestavam,ale dnes bola oslava rodinna a tri som fukla ku kavicke a sampičku...mna