Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

TARA_

Baby prosim vas ako je to s Dr. Ocenasom? Niekde som citala, ze operuje aj v Avelane, ale to uz nie, teraz citam, ze mgm medical, to je tiez v Nitre? Potrebujem vediet v akom meste operuje. Dik

barcuska

Ja i moje 3 kámošky boli veľmi spokojné s plastikou mgm medical. Doktor nám vôbec nič nenútil, skonzultoval s nami viac viacero možností, boli sme s výsledkami viac ako spokojné.

Teraz sa tam chystám opäť, ale kvôli celulitíde - laserovou technikou.

fekynka

Ahojky babulky ciculky,
musím priznať ,že toto fórum je ako droga nebol by deň čo by som si váš neprecitala.No...a hlavne teraz ked mám mesiac pred opkou a začínam páky stresovat,dokonca sa mi už o operácii aj sníva hruuuza.Ozaj dokonca som si s Červenom dohodla este jednu konzultacku tesne pred opkou nakoľko som nerozhodna a neviem či bude veľkosť 410ml namne 47kg dobre vizerat tak nech sa namna pre istotu este raz pozrie.Ach cim dlhšie čakám na opku tým viac spekulujem.

rita149

nadranka

ja mam aj plavky vikotorky ved aj v albume ich mam.Jedny mam vrch S spodok XS a druhe vrch 70C a spodok XS. Podprsky mam aj 75b, 75C , aj 70C zalezi od strihu, ja som vela objednala a predala potom kamoskam pokial som trafila na rozne strihy velkost.lebo je to tazko cez net, ale teraz uz viem.Guess mam aj ja rada, satocky ,topanocky, teplaky atd. :-) jaaj ako dobre že sme ženy!!!

Zuleko

Monita
Moja koľko ti kázal prelepovať jazvy zo spoduv podprsnej ryhe?:-)Zabudla som nato a tak sa mi to už nechce vkuse prelepovať:/