Tomasova
Ahoj moja to mas pravdu byt dlho doma s detmi zanechava nejake tie nasledky na vyjadrovani, ale mne pomohlo, ze som uplne neosprostela to ze som chodila na vysku a musela som sa v kazdej volnej chvilke ucit. Teraz si vlastne uzivam deti bez stresu. Ani jedno babo som si poriadne neuzila. S malym, ked som nastupovala na MD som mala este mesiac skusky a po zapisani poslednej znamky do indexu sup do porodnice. A malu, ked som porodila tak som si uz v porodnici citala literaturu na diplomovku. Tak Ty to mas akurat s novymi prskami rovno do roboty. Parada a ja to tak chcem tiez :-)
Kejtrina
super popisane a vysvetlene. Tak to je super, ze si sa nenechala odradit s tou velkostou. Ja som tiez este pred konzultaciou uvazovala, ze take 400 ml zvladnem a nakoniec budem mat 450 a vobec sa toho nebojim. Ja som povedala dokimu, ze mu plne doverujem a necham tu velkost na neho. Pri rozhodovani ku komu pojdem hlavne rozhodovala znacka a kedze v avelan ich nepouzivaju a v BB ano tak maju s nimi dostatocnu prax. A este samozrejme zohralo rolu aj to ze ES mam v sebe uz 10 rokov a moje telo nema s nimi problem.
A kedy si bola na opke?