Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

skoricka
no teda nadhera..uz sa zacinaju krasne gulatiet...cicka mas ich brutalne,nakukol aj moj drahy a len odfukoval..tak snad aj mne take doki vycari a bude odfukovat aj pri mne,,,,

Zuleko

Cari
Ak si poslala na tu adresu fotku,urcite ti udaje dojdu,len tiez zajacik nie je zavesena nonstop na pc;)) takze len vyckat;)

cari

caute baby ja som ta co sa chce dostat do galerky pre lepsie info a predstavu. fotku na galeria@zoznam.sk som poslala ale ziadne instrukcie od zajacika mi neprisli. poradte. v utorok mam konzultacie.vdaka

tomyum1

Quixx
Ahoj, pises ze si bola operovana v medestic... Aj ja, pred 12 rokmi... Teraz pred 6 tyzdnami som bola na reopke uz inde. Co sa stalo s medesticom, preco ho zrusili nevies?

quixx

Tomasova
Ahoj moja to mas pravdu byt dlho doma s detmi zanechava nejake tie nasledky na vyjadrovani, ale mne pomohlo, ze som uplne neosprostela to ze som chodila na vysku a musela som sa v kazdej volnej chvilke ucit. Teraz si vlastne uzivam deti bez stresu. Ani jedno babo som si poriadne neuzila. S malym, ked som nastupovala na MD som mala este mesiac skusky a po zapisani poslednej znamky do indexu sup do porodnice. A malu, ked som porodila tak som si uz v porodnici citala literaturu na diplomovku. Tak Ty to mas akurat s novymi prskami rovno do roboty. Parada a ja to tak chcem tiez :-)

Kejtrina
super popisane a vysvetlene. Tak to je super, ze si sa nenechala odradit s tou velkostou. Ja som tiez este pred konzultaciou uvazovala, ze take 400 ml zvladnem a nakoniec budem mat 450 a vobec sa toho nebojim. Ja som povedala dokimu, ze mu plne doverujem a necham tu velkost na neho. Pri rozhodovani ku komu pojdem hlavne rozhodovala znacka a kedze v avelan ich nepouzivaju a v BB ano tak maju s nimi dostatocnu prax. A este samozrejme zohralo rolu aj to ze ES mam v sebe uz 10 rokov a moje telo nema s nimi problem.
A kedy si bola na opke?

Monitaaa

Zuleko
mne to urobil bez rezu v podprsnej, takze mam len okolo bradavky a dolu, take lizatko :D ale kludne mu napis mail, on stale odpisuje