Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Sue
Mne sa to trosku zlepsilo na 5.den, ale stale som bola na liekoch, daj si zohnat na noc na spanie Stilnox, staci pol-1tb a budes spat aj cez bolesti ako babo, aspon v noci nech si oddychnes id bolesti, ale mozno uz zajtra ti bude lepsie.. Neboj najhorsie bolo vcera, dnes.. Ten stilnox je na predpis, al.po znamosti v lekarni.. A plus flector..tak vydrzat!

sue33

baby
to za kolko zacnu ustupovat tie bolesti???? ja mam pocit, ze mi hrudnik exploduje. v sobotu ma operovali a je to stale horsie, aspon mala ulava, kedy?????

Zuleko

tomasova
no budúci piatok je to presne 6 týždňov od Op,takže skladám dole podprsenku aj keď mi je s ňou dobre:-)))A na jazvy si nebudem nič dávať viacej báb mi povedalo,že nič nato nedávať, lebo sa jazvy potom rozťahujú.

Zuleko

Tomasova
Hihizlatá,prská už odpuchli,budúci piatok dávam dole pooperačnú,som veľmi milo prekvapená aké mám krásne jazvy,tenučká čiaročka,samozrejme sú ružové,ale dovolím si tvrdiť,že ak vyblednú tak takmer ich nebude vidno:-))Po prvej opke som nemala také pekné jazvy,mala som ich ako keby hrboľaté,ale mne to nevadilo vôbec.Zajtra pofotím a pridám:-)

tomasova

zuleko
to plati aj pre teba tie fotky,na teba je tu kazda baba asi najviac zvedava ako sa ti menia tak sup sup a fotiimmeee z kazdej strany.