Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Rozalka

Angie77

nečakaj dnes moje fotky, na kontrolu idem az zajtra o 17.00tej, lebo priateľ má niečo a nevedel ma zobrať a ja sa ešte neodvážim pošoferovať 180km sama. Preložila som to na zajtra!
Ako sa máš?? ... takýto čas o týždeň, budeš už cickana:)))))

skoricka

Zuleko

jak Ti fasa, mna dajak pobolievaju, bolo uz aj lepsie :/ Moja kamoska ma asi sestky kozy, ale svoje :D a mi hovorila, ze potom mi povie kde si mam chodit kupovat podpiry, ona pouziva tu AHH BRU :DDD

bimbi

Sue
Ja som ich mala velmi spuchnute obidva, vyborny je Lioton gel, natriet 2xdenne, zacnu odpuchat, ale mne kym sa dali akotak do dnesnej podoby- 2az 3 mesiace, odpuchli 2cm v obvode.. ale je to individualne, ten najvacsi opuch odide tak po 2-3 tyzd.asi..

skoricka

tomasova, mahulienka

dakujem Vam, velmi sa z nich tesim :))

Zuleko

ja sama neviem ake mam :)) tu pooperacnu podpiru mam 85D, prikladala som si v auparku podprdy a decko mi bolo male, uvidime, ked odpuchnu... Ty ako? Bolia Ta este prska?

sue33

bimbi,
dakujem dufam , ze to zacne ustupovat postupne, lebo som jak tiger od tej bolesti nervozna. ten opuch kedy zacne opadat, jednu kozu mam o cislo viac spuchnetu ?