Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

zuleko

ano aj doručuju aj na Slovensko, ale poštovne je dost drahe + clo. Ak by si sa rozhodla pre nejaku, mne to objednava jedna znama, napiš mi na Facebook tam ti to vysvetlim :-)
No z velkostou to ja vidim u teba na DD určite :-)

rita149

zuleko

Viktoria´s secret maju aj trojite D velkost, takze nebude problem o peknu pordprsku an tie tvoje parade prsíčka!

cicimici

pekny datum maš na opku 12.12.2012 :-) držím palce

cicimici

nadranka

aha no tak dakujem..mne ale bolo povedane ze sa mi ozvu oni a ak nie oni tak ja..no teraz budu mat as obedovu prestavku tak skusim tak o pol druhej..

nadranka

cicimici

Mesiac pred opkou si musíš potvrdiť termín ty sama. Oni volajú len keď by mali skorší termín pre teba.

cicimici

babenky

presne o mesiac 12teho mam opku u pana dr. Cervena a este mi nikto nevolal kvoli potvrdeniu datumu..myslite ze mam zavolat ja..?bo uz stresujem ze na mna zabudli abo ze sa mi nejakym sposob nemoze dovolat na moje zahranicne cislo..aaaaaach

Zuleko

Skoricka
Tak sa zajtra doktora opytas na tie bolesti,moze byt ze mas presilene svaly,drzim palce nech je vsetko v poriadku!!;)

skoricka

Rozalka

dakujem :) a Ty skade kam cestujes, ze tak daleko? :D

Zuleko

zajtra bude 20-ty den co som po a idem vyberat stehy, uvidim co mi povie, lebo ma neboleli vobec a take tri dni dozadu ma velmi zacali boliet a uz mam aj po kramoch :/ asi som si ich presilila, lebo som v robote a sem tam urobim zly pohyb a zacitim bolest...no ale teraz na dotyk ma dost bolia :/