Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

tomasova

a čo všetko si tam, berieš? počuj, potom sa nám hneď ozvy, že čo ako...budem na Teba mysliet celý deň

angie77

tomasova

a predoperačné teda ako? fííha, tak ja Ti tu píšem, že ešte sa dva krát vyspíš a ty takto :DD veľmi sa teším s Tebou a dúfam, že nefajčíš cica !!! :)

tomasova

angie a vsetky babenky
tak sa idam pochvalit velkym stastim...mala so ist na opku v stredu a volali ze ci nechcem zajtra...tak damy,dockala som sa a strasne sa tesim tak na mna myslite...
jupiii juppiii

Zuleko

Monita
Nekupujem este,len robim prieskum trhu.A ten dopadol tak,ze podprsenku E som nevidel v ziadnom obchode a ak ano vyzerala ako kupacia ciapka mojej babky ;))A D podprsky co mam doma su mi male:/ ale co sa tyka prs,fakt musim poklopat,absolutne ma nebolia ani nepichaju buc,prosto uplne ma pocuvaju;)))

fekynka

Skoricka
N musim uznať naozaj krásne prsicka.Aké máš miery ak sa smiem spýtať?A akú veľkosť prsiciek si mala pred opkou.Ďakujem a prajem nech už prsia nebolkaju a pekne pocuvaju.

Monitaaa

Zuleko
ty uz podprdy nakupujeeeees.:D ja som si sice tu sportovku kupila, ale neodvazila som sa obliect si ju :D :D :D stale citim to prave prsko, tak nechcem niečo dobabrat. Takze ty uz ani nepamatas na opku, zavidiiiiiiiiim!!!

Ktora tu pisala o riflikoch MET? z ktorej stranky objednavate, okrem MMB?

angie77

Rozalka

zlatá, že na mňa myslíš:) akurát pred chvílkou som na to myslela , že o týždeň o takomto čase budem mať už po :))
a ty sa ako cítiš? prsíčka poslúchajú? tak to ty máš ale pekné cestovanie, je jasné že by si takú dialku nezvládla ešte sama, treba sa šetriť , budem držať palce, nech kontrola dobre dopadne

tomasova

no čo cica? už sa len dva krát vyspíš a ideš na to:)