Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Tomasova
Budem na teba mysliet!A povedz mu este rano,zeby si chcela vacsie ak sa zmestia,nech nato nezabudne;) potom sa ozvi!;)) vela stastia;)

Zuleko

Kim
Myslim super diva ma presne 515 ml a anatomy,a obidve lucky tusim 500 alebo 515,neviem ci tu este chodia,ale ak ano urcite ti odpisu;))))

tomasova

zuleko
dakujem moja,ja spim rada aj na chrpte ale pokusim sa dnes na bruchu...hlavne ty sa za mna modli aby mi dal tie vecsie...to by som velmi rada..

Zuleko

Tomasova
Ja si myslim,ze nie je dobre ist vynervovana na operaciu,takze ak si tri krat potiahnes z elektronickej urcite ta to nezabije a pojdes kludnejsia na op.Je velmi dolezite ist na op v klude a odychnuty:))

mahulienka

tomasova
tak uz ides:)), noo velmi ti drzim palce, aby ti to dopadlo co najlepsie. Ziadny stres( sice bez toho to asi nepojde), ja sa tesim kedy sa ozves po a na tvoje pocity;)) Drz saaa

Kim

Babulky ahojte,

prosim je tu niektora z vas v galerke, ktora ma anatomy
515ml? rada by som videla :)
Dakujem za tipy:-)

Luciaa1
Lucik mas ich velmi pekne, co si si to dala?

Lucy1990
fuuha Ty ich mas teda pekne kusy! co si si dala Ty?.. ak sem vobec este chodis ovsem

dakujeeeem babulky!!!

Zuleko

Tomasova
Drzim zajtra palce,nech sa prebudus s krasnou hrudou plna spokojnosti!;)A nezabudni si dnes uzit poslednu noc na bruchu,ked nie natrvalo tak aspon na dlhu dobu;))))

tomasova

rano mi urobia predoperacne,a hned na to..jaj cicka stale na mna mysli aby to dobre dopadlo...a nefajcim vobec,ale taku strasnu chut co mam,hlavne teraz ked ma chyta nervozita...ale strasne sa tesim.