Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Monita
Mozno si nemala taky velky opuch,mne moje vyraznejsie odpuchli po 3 tyzdni,takze brala by som aj vacsie;))))) haha alebo mi sibe a velmi rychlo som si zvykla:))) Ale samozrejme srandujem aby ste si nemysleli o mne,ze som sibnuta uz uplne;Dsom spokojna a tesim sa uz na podprsenky!;)

skoricka

tomasova

Woooow, tak to Ti teda veeeelmi budem drzat palce moja :)) Ja idem akurat zajtra vyberat stehy, ale myslou budem pri Tebe :)) fakt uzi si to spanie na bruchu, lebo potom mozes len o tom snivat :D

fekynka, angie

dakujem Vam babky :)) Ja mam 58 kg ( po silikacoch uz asi aj viac, aj po tych dvoch tyzdnoch vylihovania :D ) 168 cm a moje miery su pod prsiami 84 cm a cez prsia pred opkou 92 teraz 99 cm, ale po opke som mala cez 100 :D no a svoje som mala 2,5 prsia take plne, ale nie velmi pevne...

Monitaaa

Zuleko
kupacia ciapka hej? :D no inač jaj som tiez nevidela ziadne ečkove, akurat sportovku mi vravela ze maju aj E, asi si to budes musiet obehat. Mna lave neboli vobec, ale v pravom mam divne pocity, ani neviem ako to opisat, ale ten pravy sa od začiatku hoji troska dlhsie, neni to nejaka bolest, ale take pnutie, tahanie. zatial nestresujem, lebo myslim, ze je to asi normalne po takom velkom zakroku. Inak vyzorovo sa hoja super, stale menia tvar, teda sa zaokruhluju, predtym boli hranate, ale co mi je divne, ze sa nezmensuju tak neviem či je este skoro, alebo nie su opuchnute? Inak uz aj dost zmakli, teda nie su ako kamene

nadranka

Zuleko

Ja som si dnes kupovala mojú prvú kosticovú :-) D košík, zn. Triumph a mali tam aj jednu peckovú čipkovú E-čko. Tak skús pokukať v Triumph.

tomasova

micka moja draha tak teraz si mi vymodlila slzy v ociach....este aj plakat budem...cicula len sa pekne modli teraz ty,a 19 sa budem zase ja za teba....vdaka

tomasova

mahulienka
cicka micka,dakujem aj tebe velmi pekne za podporu...cely cas som si zelala mat prska ako ty tak zajtra sa mi to dufam podari...este raz ti skladam pochvalu za krasny hrudnik,a mysli na mna...strasne tesimmmm...

angie77

tomasova

tiež si myslím, že pár šlukov z tej elektronickej Ti neublíži ak máš moc velký absťák :)
budeme sa modliť asi takto: anjeličku strážničku opatruj našu tomásicku, nech jej pán doktor tie väčšie silikony dá a nech to všetko bez komplikácii má, amen :)) dobre? :)))