Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cari

prosim vas baby ma tu niekto mensie implantaty? nechcem velke a chcem vidiet ako to vyzera v mensich rozmeroch nechce sa mi to hladat a otvarat vsetky holky na galerke? chcem hlavne prirodzenost a nenasilnost. Mudr, Cerven mi pride dost - na velke implantaty. ale mozno sa mylim. operoval niekomu aj mensie?

skoricka

Zuleko, Monitaaa

My sme take truby :D sak My tri by sme kludne mohli dat kavu, kedze sme z Ke... :) Co Vy na to dievcatka? Pojdeme pokukat dajake podpiry do Auparku, abo Optimy, hm? Ja 1. 12. zhadzujem pooperacnu, cize mi uz bude treba nejaku peknu podpiru :)

bimbi

Baby
Co ste dlhsie po opke, chodite niekto na masaz? Ako to je ked ste na bruchu a maser pritlaci? Neboli? Nemoze sa nic stat? Neviem si to predstavit.. Nieco mam pricviknute, potrebovala by som masaz ako sol, len sa obavam..

skoricka

all

dievcata, aj Vam blbne tato stranka? Mozem Vam odpisovat iba ked som v robote, aj to som sa tu teraz nevedela 3 hodky dostat. A doma mi ju nechce nacitat, ze vraj obsahuje vela virusov a ani mobil mi ju nechce otvorit...ach jaj :/

Monitaaa

Zuleko
tak neviem bud neboli moc opuchnute, alebo naopak tym ze to bolo 2v1 tak to odpuchnutie bude trvat dlhsie. Ja som s velkostou zatial spokojna, ale ak by este trocha odpuchli tiez by mi nevadilo, ale určite si tiez zvyknem :D oproti tomu čo to bolo predtym je to super