Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Monita
Haha tak vies,ze mne sa pacia bomby;))ja som stale v kontakte so zenami ,co maju velke silikony takze preto mi to pride normalne;)No ja ked nebudem mat E idem na reklamaciu:Dheh;)))Ale typujem,ze aj D mi budu dobre,kazda podprsenka ma iny strih takze sa uvidi;)

Honey777

rita149
ahoj smiem sa spytat, na tie podprdy victoriasecret, chcela by som od tial objednat ale netusim ako....mohla by som tiez cez teba?

Monitaaa

Skoricka
jasne :D kludne sa niekedy mozme dohodnut a vytasit nase nove zbrane :D . Ja inač skladam tiez pooperaču priblizne akok ty... Ty mas aku velkost implosov? lebo tiez mas velke cici, aj ked ja uz neviem čo je velke :D lebo zuleko by s mojimi velkostnymi normami iste nesuhlasila, ze moja :D :D :D A ake podprdy vlastne planujete nosit teraz a aku velkost si odhadujes? Ja co som pozerala, tak malo čo pekne je D

february

ewel

ahoj moja, mám sa fajn, s prskami som max spokojná, preliačina pomaly zmizla a nič ma nebolí, nepichá klop-klop a dúfam, že to tak aj zostane :)
Čítam, že ideš do väčších, no držím palec,nech Ti to teda vyjde, ja by som už do toho nešla, sa mi to zdá zbytočné riziko, ale asi by si bola večne nespokojná :)
Inak z domu sa ani ja neviem na túto stránku dostať, že nebezpečná a basta

tomyum1

Monitaaa
Met sa da kupit cez www.ifg.sk, pozri facebook, tam maju aktualne modely. Posielaju aj na dobierku. Ja som si teraz kupila overal. Je nenormalny!!!!

ewel007

February

ahoj kočka, teba tu aj vidno? ako s amáš? ceculky posluchaju? mňa ešte sem tam picha do toho neposlušneho ale inak fajn :))

february

Tomasova

babulka, tak si sa dočkala a ešte aj skôr, moc Ti držím palce, nech všetko dobre dopadne, aby si bola spokojná a mohla sa tešiť z krásnych prsíčok, tak doktor nech má pevnú ruku a dobré oko :)

Zuleko

Bimbi
Ja sombola na masazi raz a nikdy viac,bolo to 8 mesiacov po opke, boli sme v Tatrach v jednom hoteli tak som sa rozhodla ze pojdem n masaz,klasicku celotelovu,vobec som si nevedela lahnut na brucho,myslela som,ze mi exploduju prsia;)))) tak som poprosila masera nech mi podava uteraky podomna no ani to nepomohlo,takze taka je moja skusenost:)