Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Tomasova
Tak si sa dockala, budeme ti zajtra drzat palce, aby bolo vsetko ok a uz budes nasa :) vela stastia, drz sa!!

bimbi

Zuleko
Dakujem za odpoved.. no myslela som si, ze to asi tak bude.. V case ako som bola ja na opke, teda 8mes.dozadu baby spominali, ze chodia ale niekde kde maju taky stol s dierou(ako byva na tvar) tak byva vraj aj na brucho, asi pre tehotne, cico.. Ale netusim kde, ci v Ba..no tak to je blbe, milujem masaze, dokelu, a co tak doniest si vankus? :)))

anett101

Sue3
Moja pomlc lebo ti dam na rit.alebo chytime zachvat smiechu ako na izbe :) strasna bolest.
Normalne ako keby som mala vodu v prsiach ako keby sa mi tam nieco prelievalo take tlaky

rita149

cari

ja mam 300ml,lucia3310 320ml a su aj viacere určite baby z mensou velkostou.

Honey777
napis mi na rita149@azet.sk a povie ti bližšie k viktorkám.

monita

ja cez mmb objednavam Met alebo z ich origos stranky.

anett101

Ahojte baby som po opke od soboty. Dneska som si merala teplotu mam ju trosku zvysenu 37,2 svoju mam 36,6 snad to nevadi :-( inak pouzivali ste nieco na chrbat mna uz zacina boliet papam flector a na spanie mam len stilnox.

Zuleko

Monita
Ja som uz s tych fotiek tiez dopletena;))) Ale mam tiez pocitze na fotke som mohutnejsia ako v skutocnosti;))

Monitaaa

Zuleko
Ja som strasne zvedava ako tie tvoje prsia vyzeraju... Myslim velkost :D pretoze tvoje fotky vobec nezodpovedaju realite si myslim. aj tie prsia pred tym sa mi videli vacsie ako na foto a zas postavu mas uplne chuducku vysoku, na foto zas vyzeras uplne inak, tak macatejsie. A celkovo neviem baby tvrdia opak, ale mne pridu prsia na foto mensie ako v skutočnosti