Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Sparkinka
Gratulujeeem!!!! S vami sa tusim vrece roztrhlo :) tak sa skoro uzdrav a pozdravuj nasho pana doktora od bimbi, on vie :)

barbinka84

lucia 3110

a kolko si po opke,,,bo ja som 3 mesiace po,,,a uz asi mesiac spim na bruchu a take 3 tyzdne bez podprsky,,,tak len tak pre zaujimavost som chcela vediet :) ze ci to nie je skoro..

Sparkinka

Dobry vecer prajem z Novamedu,dnes som mala zakrok sama som zvedava na vysledok profesionalneho ,šikovnenho,mileho,ludskeho aj veseleho p.Cervena...ked pridem domov nafotim a pridam do albumika par fotiek...velkost 450ml okruhle + modelacia...mam bolest v hrudi,ale uz sa tesim,ze mam potom,,,prajem Vam vsetkym krasnu dobru nocku...

Rozalka

Monita
máš ich nádherné, fakt užas ako pekne sa ti dávajú dokopy.

Angie77

mám sa fajn, včera a dneska ma trošku ľaví bolel ale nič také čo by sa nedalo vydržať, ja neberiem nič, ani ten flektor. Dneska som už v pohode šoférovala, a bola trošku v meste, lebo už doma mi hrabe z nudy. Zajtra idem na tú kontrolu a večer pošlem fotky.

Tomasova
Držím palčeky aj na nohách, Angie Ti to pekne napísala... som sa smiala...

strangeemily

dievcence len tak sa nezavezne opytam ktora z vas bola 19.oktobra na kontrolu alebo konzultaciu u dok.Cervena??:)

bimbi

Kim
Luciaa1 ma 500ml okruhle stredny profil, od Cervena.. Druha Lucy mam 515ml anatomy asi vysoky pr., tiez Cerven.. No je to proste trieda :)