Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

angie rozalka
dakujem baby, naozaj som spokojna. Uz mi len chyba aby sa poriadne zahojili a mohla som opat plavat, cvičiť a normalne fungovat.
Ivava
ked uz tam budes lezat a tuzis po nosiku, daj si to naraz, ušetriš kopec času. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne

kvet11

tomasova

tak ešte raz aj takto cez fórum držím zajtra palce a budem na teba myslieť a ak budeš vládna pošli sms :)

angie77

super modlitbu si vymyslela tak som sa pobavila na nej ty si aký básnik :) zachvílku si aj ty na rade takto o týždeň si ceckataaaaa :)))

inak aj mne tu tu blbne tiež píše že stránka má vírusy ani som sa sem minule vôbec nedostala....

ivava

angie77
dakujem moja...ja som na konzultacke bola uplne v pohode...ani som sa nehanbila vyzliect co ja sa vacsinou hanbim u nejakeho doktora...moja budem na teba mysliet...a aj ja len si na to spomeniem a uz ma zacne boliet brucho...ach jaj...a potom zas rozmyslam robim dobre a tak...

angie77

ivava

neboj, je to normálne ako to prežívaš, ja idem na to o týždeň a tiež mám velký strach, ked som šla na konzultačku tak som skoro zdrhla z čakárne :)teraz sa ani neviem poriadne najest čo mám takú nervozitu a blbý pocit v žalúdku ked si na opku čo i len spomeniem...strach je normálny, je to pud sebazáchovy, bolo by zle keby nefungoval:)

ivava

Baby ja mam operaciu 8.12. a mam z toho dost nervy...fuuu...mam dost strach ci to bude v pohode a tak...bojim sa ze este v den operacie tam pridem a nezvladnem to a pojdem domov...haha neviem ci som jedina co taketo nieco preziva...chcela by som aj nostek ale stale som neni rozhodnuta...doktor povedal ze sa mozem rozhodnut aj v ten den, ze on si na moj nos cas najde...netusila som, ze som taky posero...dufam, ze to opadne a budem odvazna ako vy vsetky co uz mate po...
Vsetkym co teraz idu na opku drzim paste...

angie77

Rozalka

obdivujem Ťa ako to super zvládaš,snáď to aj umňa bude tak :)

Sparkinka

gratulujem k novým prsíčkam a prajem skoré zotavenie

tomasova

prajem kludnú noc, drž sa:)

Lucia3110

barbinka84
ja som desat tyzdnov po opke..a na bruchu som teraz nejak posledny tyzden zacala spavat..a bez podprdy spavam nejake dva tyzdne cca..ja si myslim ze ked nic neboli, neobmedzuje tak je to ok :)