Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Rozalka

tak to budeš mat omnoho väčšie než ja naozaj, ja budem mat projekciu len 5,1

... ale to ti potom dal tie ariony Dual gel cohesivity, čiže s dvojakou kohezivitou gélu a tie sú teda super

ivava

Ronie
ahoj moja neposles mi svoj email popiseme teraz som v praci...mozno vecer...a mohla by si mi poslat aj fotecky nosa ak to nieje problem..dik...a si zlata a pozrela som tvoje foto super...

ronie

ivava
s nosom som spokojna aj ked je este trosku opuchnuty. kamosi mi vravia ze je uplne nadherny a zaroven ze mi to vobec nezmenilo tvar len mam krasny profil teraz a pritom mi dotor skoro polku z neho odrezal :))
urcite chod odporucam. ja som sa toho strasne bala. prs som sa nebala vobec ale stale som spekulovala o tom nose este aj v den operacie som uvazovala ci to az tak potrebujem. jedine co bolo hrozne ze som mala 5 dni tamponadu v nose a nic necitis ale to uz si ani nepamatam :)ja som volala aj do ambulancie ze neviem ci mam ist na ten nos a stresovala som a uplne najzlatsia sestricka Zuzka ma ukludnila, ze sa nemam nicoho bat a ze pan doktotor robi krasne prirodzene nosy. a splnilo sa to do bodky. a nos nebolel vobec, prska obcas vecer aj zaboleli ale o nose som ani nevedela. a este vcera mi kamoska vravela ze uz si ani nepamata ako som vyzerala pred tym ze jej pripada ze ma s tymto nosom pozna odjakziva

Rozalka

Angie77
zvládam to, len sa bojím že niečo vyskočí potom neskôr, veď človek nikdy nevie, takže nepreháňam to, minulý týždeň cely som bola doma, bez roboty, len vylyhovala, napr, dnes ich mám tvrdé ako kameň, takže sa teším na tú kontrolu, len aby sa mi páčili, nieže budem sklamaná... veľkosťou zatiaľ som spokojná, cez prsia mám teraz 94, a pred opkou som mala 82, ale myslím si že to bude o 2cm určite menšie ked sa umiestnia a odpuchnú. Inak projekciu mám 5,6 cm. Tomaska už je na sále!!!

ivava

ronie
Dakujem za podporu..a co ako s nosom spokojna...este opuchnuty alebo???ak si sa citila po opke?super ze si to takto zvladala...

ronie

Ahoj baby,
dnes je to uz 3 tyzdne co ma operovali. všetko je super aj nos aj prska len mi chýba pohyb. Baby co sa bojite alebo neviete ci mate ist tak len smelo do toho. ja som to cele strasne dobre znášala a uz na druhy den som sa bola prejst po vonku. nic ma nebolelo, keby som toto vedela tak uz idem pekne dávno. a ete co sa týka vyberu implantatov pan doktor je uplne úžasny. stresovala som ci nebudu velke dokonca som si dala poslat este aj mensie impantaty aby som sa este v den operacie mohla rozhodnut a pan doktor ma uistil ze vsetko bude fajn a ze si mam vziat vacsie a nakoniec som strasne stastna sú uplne uzasne a uplne k mojej postave dokonca si to nikto ani nevsimol lebo ked som oblecená nie je rozdiel taky evidentny. Pan doktor Červen je TOP a som strasne stastna ze som bola prave u neho a ze vsetko tak skvelo dopadlo :)

cicimici

nadranka

dakujem velmi pekne uz mam vsetucko vybavene dohodnute teraz uz mozem s radostou odpocitavat posledny mesiacik..:)

rita149

ja viem vieeem tiez som sa po konzultacke nad tym datumom tak zamyslela ze waaaaw aky magicky datum tak aj dufam ze vysledok bude magicky..:D