Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Matka872

Idem na opku prsnikov,ale chcela by som si dat aj liposukciu noh,lenze o tom som sa s doktorom nebavila na konzultacke,myslite zeby mi to spravil kebyze mu poviem v den opky.Nemam tolko casu lezat doma na dvakrat.Ale o tom dost pochybujem,ze mi tak spravi.Mate niektora aj taku skusenost?

Rozalka

Angie77

a tie sú aké??? síce ich mám už v tele ale o tom nič neviem... ja som nechala na neho aké mi dá, len veľkosť som riešila. Na fotke zboku vyzerajú malé ale v skutočnosťi sú mohutné zboku, len zhora sa mi zdajú byť malé... Ty fakt vieš o tom veľa, napíš odkiaľ máš toľko info.. kde to nájdem. Mám extra stredný profil, čo mi vysvetloval že to je medzi stredným a vysokým profilom...