Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Ewel
Dakujem mojko,hlavne sa tesim tym jazvam skoro vobec ich nevidno uplne tenucke su,takze ak to vybledne to zacervenanie bude to super;)

skoricka

lucka83

ahoj Lucik, bola si dnes vyberat stehy? Ja ano, ale presunuli mi to az o dve hodiny neskor, som sa este bola napapat v Mlynoch a tak som sa tam vratila, bo doktor este operoval Tomasku :D Ako si spokojna s prskami? Ja velmi, tiez ma trosku boleli, ale dr povedal, ze nemam sa coho bat, ze mam ich makucke a to znamena, ze su v poriadku :) aj jazvy sa mi pekne hoja, nebudem na nich nic davat som sa rozhodla, zbytocne...sak beriem wobenzym, tak by malo byt dobre :)

angelica

ronie
ja mam tiez dilemu ci si mam dat urobit aj nos alebo nie :) a prosim ta u akeho doktora si si ho dala robit ? :)

Zuleko

Nadranka
Urcite sa ti to upravi,kazdy mame inak ten opuch.Niektore baby nemaju vobec opuch,resp.velmi maly;)

Tak nasa tomasova uz toma za sebou,dufam ze je vsetko ok a ze jej dal vascie implose:)

strangeemily

fufu

ale asi sme sa nestretli:)ja som bola na 11:00 a v cakarni so mnou bola taka mila blondinka a brunetka a potom tam dosla taka ciernovlaska:)ja len tak zo zvedavosti:)

nadranka

Zuleko

Ja mám ľavý zvrchu opuchnutý od operácie, bude tomu už mesiac pomaly a stále to je tak isto skoro, len trochu odpuchol. Tak neviem... hádam sa mi to upraví.