Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Zuleko

tak pokladík na to sa budem info aj ja dokiho pred opkou ohladne tej jazvy :)
kedy ideš na nákup tých podprd Ty Bohyňa cecava:))

Zuleko

Rita
Ty si taky moj pokladik komplimentovsky;))Ja velmi rada chodim naostro,ale teraz tym ze mam vascie implose chcem nosit aj podprsenky aby neklesali rychlo;)aj minule mi kamaratka vravela,ze prve 3 mesiace od zlozenia pooperacnej sa ma nosit podprska aby nenastal pokles,neviem ci je to pravda.

rita149

zuleko

ty sa nemusíš trapit z podprsenkami ze ako cislo a ci zozenies nejknu peknu! Lebo by to bola veeeelka skoda take krasne prsicka skovavat v podprsenke!!!! :-)

Monitaaa

Zuleko
ano jasne videla, lepim si ich sama. Hoja sa pekne aj celkom rychlo, ale predsa je to ine mať jazvičku schovanu, ako cez pol prska a este mam aj par chrastičiek. Nemozem sa stazovat, ved aj take dorezane vyzeraju ovela lepsie, ako tie vesiačiky čo som mala predtym :D

fufu

strangeemili

Tak to som naozaj nebola ja, ja som prišla o 13 30, tak sme sa nevideli, inak aj ja som sympatická blondínka:)))
A bola tam vtedy jedna veľmi známa modelka /nebudem menovať/ ,tak sme si asi vybrali dobre

Zuleko

ewel
mojko mne to robili tak,že mi staru jazvu vystrihli a nanovo sili novu:-)))ja som stare jazvy nemala take pekne ako tieto nove:-)

ewel007

Zuleko

ja mam jazvy tiež až fialove a take no ale aj doki vravel že to chce čas, ale čo myslíš ako to bude po reopke, ešte horšie či? kedže ty si mala vyše roka odstup a ja pol roka?