Angie77
joj veľmi peknučké ich mám, zatiaľ som nesmierne spokojná, všetko je ok, už mi nehrozí ani infekcia. Mám trošku opuch, vyzerajú dosť veľké, takže neboj tých 370ml budeš mať podľa min. trojky. Mne pripadajú na 3-3,5 tak ako mi Zuleko písala. Tvar - no comment, brutal pekné!!! Vyzerajú na mne akokeby som ich mala odjakživa, ešte aj on hovoril, že strašne sa ku mne hodia!!! Fotky som neriešila, lebo nebola tam sestrička a od neho som nechcela, vieš ako to je.. Dnes som už musela prísť do roboty ale zajtra ked dojdem pofotím. Neboj, budeš ich mať podľa mňa akurát, ak ovšem nechceš extra veľké - bomby. Pripadala si mi chudšia ako ja, ja mám dosť tuku na sebe, aj ked máme miery rovnaké. Brutal ako sa teším, tak som sa bála od toho aké budem mať, ale krajšie som si ani nevedala vysnívať... nedbala by som aj keby takto ostali napuchnuté, ale aj ked sa zmenšia mne nevadí. Ja musím rátať s bábom, mám už 30rokov, plus lyžujem a extra veľké by mi zavadzalo. Jednoznačne sme si vybrali kvalitného doktora!