Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mely

doc,
ked sa ti to nepaci tak si take baby nehladaj a hlavne nekritizuj!
Muzom sa viac pacia sebavedome a spokojne zeny ako tie ktore ktore maju komplexy,ak to zene pomoze a spravi ju to stastnejsou tak v tom nevidim problem..

doc

babenky keby ste vedeli čo hovoria muži o silikonových prsia svojich partneriek!
atrapy to je to najmiernejšie slovo!

livaa

India
No tak v Chirmed pochybujem ze ti to zrobia v lokalke,zakrok so vsetkym trva 2 h....Kacmar je v Ke. Mne on odporucil ze ake mi da, na zaklade toho co som chcela...Tiez nemam velke,take akurat....nechcela som aby si to niekto z okolia vsimol,ale pred zakrokom som nosila vypchate podprdy,takze pohoda....Mas pravdu nechaj to az na jesen,v lete to nieje bohvie co.....tak este mas cas o vsetkom popremyslat ze kde a co:-)

india

A kedy na zakrok? uz to do leta nestiham a nechcem nic uponahlat. v lete na to uz kaslem,nechcem sa parit.tak hned po lete

india

Livaa,aj som od partizanskeho.Robi sa to aj v lokale.Preto chcem ist do Chirmedu. Ten Kacmar posobi v Ke alebo v BA? Tvar impantatu si si vyberala ty alebo doktor.JA by som chcela tie anatomicke. Uz som z tych mililitrov na nervy. Nechcem moc velke ale zase anni nie take ze to poriadne nebude vidiet.Ked uz zainvestujem,tak nech to stoji za to! :))Aj ti povedali ze musis ist po cirka 10-15 rokoch na reoperaciu alebo nie? V ruzinove tvrdil doktor ze nie.

livaa

Baretka
Neviem si predstavit ako ich mas zatlacene tie implantaty....kedze ti ide hrudny kos do vnutra tak sa ti zdaju mensie.....nemas foto??