Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joža

India,muž mi to pred 5 rokmi schvaľoval,síce si myslel že srandujem ale stále som o tom hovorila tak zbadal že to myslím vážne.Teraz ma od toho odhovára že čo ak sa to nepodarí ako ja chcem.Napíš si na internete ústav lekárskej kozmetiky-je to v Blave,tam pôsobí Guba,je tam aj jeho tel.číslo.Mňa tiež ide z toho poraziť,pevne som bola rozhodnutá pre Chirmed ale teraz neviem.Ja mám rez pod pazuchou a vôbec mi to nevidno.Ale sa mi zdá že keď je rez pod prsiami tak sa to dá kvalitnejšie urobiť.Mám z toho poriadne nervy.

india

Joza a muz co na to? Ten moj mi to nechce dovolit.Stale si mysli,ze srandujem. Ja uz teraz tiez neviem kam ist. Ale som rozhodnuta.Chcela by som vediet aku vyhovorku si najdu ked to niekomu dofusuju.Uz sa bijim aj tej Bystrice.Asi ma porazi

joža

India,mám 1 dieťa.Komplexy z toho nemám ale ten ľavý prsník nie je pekne urobený.Ja už naozaj neviem kam mám ísť.Neviem kde pôsobí Guba.

baretka

ANDY.no ked som bola ja v decembry este nerobil cez pazuchu.no ked som sa stazovala ze mam hrube rany tak asi zacal robit tak.

baretka

no ja konkretne niesom spokojna s chirmedom.mam uz jedno dieta ale natom nezalezi.moja kamaratka tam bola vypalovat s lejzrom chlpky na pohlavi a neodhadli lejzer a vsetko jej tam spalili a museli jej vratit peniaze.mozno ze ty budes mat stastie.ja som tam nechala 70 000 zanic.

india

Boze baby,tak kam mam ist pre normalne odvedenu pracu?Uz mi z toho hrabe :( Baretka ty si bola kde? Joza asi by som to riskla,horsie to uz hadam nebude.Mas z toho komplex?_si vydata,mas deti? ja este nemam. Ja si to chcem dat v lokale,lenye to mi v RUzinove nechcu spravit.Zato som volila Chirmed,zdalo sa mi ze su tu baby s nimi spokojne.Ten Guba kde posobi?

andy

Ja idem tiež do Chirmed,ale chcem rez pod pazuchou.Tie co ste boli v Chirmed,robil niektorej z vas Kacmar tymto sposobom???Alebo iba pod prsiami?dufam ze je skuseny chyrurg a dokaže to...odpiste prosim