Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joža

Bývam pri LC.Aj ja som chcela väčšie ale doktorka mi poradila túto veľkosť. Mne to ani na počítači neukázala.To bola prvá doktorka s ktorou som hovorila,inde som sa nebola informovať,bolo to rýchle rozhodnutie.Ak by som si aj dala urobiť väčšie tak len v zime.

baretka

JOZA.no mas take iste ako ja ale ja mam nizky profil a tiez su male ale na pocitaci sa my zdali velmi velke.si z ke?chcela by som vecsie ale dalsie peniaze uz nedam.

baretka

LIVAA-ano mam trochu hrudnik dovnutra ale oni to vedeli aj som ich nato upozornila.na opravu nejdem.prezivat zase to iste uz nechcem.

livaa

INDIA
Ja mam 290 ml okruhle,stredny orofil,som 4 tyzdne po zakroku....to ti nikde neurobia v lokalke,je to vazny zakrok,musis byt uspata....
Prve dni su krusne,ale kazdym dnom je to lepsie,ja som bola doma 12 dni a potom som isla do prace,cize mi vyslo to na 7 pracovnych dni....ale u kazdeho je to individualne,niekto je fit skor,niekto neskor.....tie 2 tyzdne ti uplne stacia:-))) A kedy chces ist na zakrok?? Ty si z Ke??

india

Livaa a bola si uspata? ja nechcem byt.Nepoznas niekoho,kto nebol? akz typ mas a kolko ta to tam vyslo?Trosku si ma povzbudila. Ako dlho ich uz mas.ako dlho si bola KO? ja budem mat na to asi len dva tyzdne.dlhsie si nemozem dovolit vynechat.

joža

Silikóny sú na dotyk také tvrdšie,pevné.Ja to s mojimi pravými veľmi neviem porovnať lebo ja som mala malé prsia.

livaa

Myslim ze u kazdeho chirurga sa najde niekto kto je nespokojny,alebo nastanu komplikacie.....ja som bola v Chirmed operoval ma dr. Kacmar a som spokojna,je to skuseny chirurg,poznam dost zien ktore tam boli a su spokojne...
Baretka ak sa ta mozem spytat,ty mas samo o sebe hrudny kos zatlaceny do vnutra preto su aj implantaty tak,nie?? Preco nejdes na reoperaciu??

india

Ja by som chcela tie anat.lebo dost cvicim a asi by mi to bolo hore vidiet.A ake je to na dotyk v porovnani s prirodnymi?

india

No to mi hovor... Idem pohladat toho Gubu.neviem ci niekoho naj zozenieme,kazda ma iny nazor.budeme teda cakat kto tam ako dopadne :)

joža

Mám textúrované okrúhle,daj si na www.siklienka.sk a píšu o tom.Mne to doktorka ani nevysvetlila poriadne,zrejme aj ona mala v tom chaos,tvar pŕs je pekný,ani známy si nevšimli že sú to silikóny len ten ľavý prsník ma trápi.