Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifka

eleni, vyzera ze budes mat nizkoprofilove ci strednoprofilove. Tie sa mi zdaju lepsie, viac sa priblizuju idealnemu tvaru nez tie s vysokym profilom.
ja dlhe dlhe roky nosim zasadne pushupky, ktore mi robia gulaty tvar prs, tak si neviem predstavit, zeby som sa zrazu zacala chodit v tricku bez podprdy s poklesnutou hornou castou prs. Na mnohych fotkach som si vsimla, ze aj anatomy dokazu urobit plnsi dekolt bez podprdy, ale to asi zavisi od zakladneho tvaru a velkosti prs a od tvaru anatomov. Ale zase okruhle implantaty na mnohych zenach vyzeraju umelo.A budes mat anatomy pod zlazou ci pod svalom?
Ja mam mat pod zlazou, ale vraj ak su pod svalom, prsia lepsie drzia tvar a neklesaju po case nadol. Na druhej strane vraj pod sval nema velmi vyznam si ich davat - mohli by pod tlakom svalu nadobudnut okruhly tvar.

eleni

fifka, presne toho sa bojim, ak budu bez podprdy.. prave hore som ich chcela mat plne. ja neviem.. tak som sa tesila. a uz ma to prechadza, bojim sa ze to nebude podla mojich predstav.

a neviem aky maju profil,ale presne toto je ich popis na nete:

mentor CPG™ 332
Cohesive III – Tall Height – Moderate Plus Profile

Oval footprint in height for narrow-chested patients (asthenic type)
Follow up implant after Tall Height Contour Profile® Breast Tissue Expander

fifka

eleni, aj ja som mala sprvu, ked som bola este len vo faze rozhodovania, ci ist alebo neist na plastiku, dojem, ze anatomy budu vyzerat divne - ze prsia s nimi nebudu mat pekny tvar. No vela fotiek ma presvedcilo o opaku. sice prsia s nimi nebudu hore take plne, ale aj tak budu pekne. No neviem si predstavit, ako budu vyzerat bez podprdy v priliehavom tricku.a ty budes mat anatomy s vysokym ci nizkym profilom?

eleni

suzy ja idem v pondelok. a mam strasne zmiesane pocity. fifka to dobre opisala, obavam sa ze tie anatomy nebudu take dobre ako okruhle, uvidime..

fifka

z kuki je hadam oddneska uz poriadna sexica - sice bude zatial v kompresivnej podprde, ale aj tak bude urcite kocka :)
aj ja som na teba, kuki, myslela cely den a napato cakam na tvoje prve ohlasy.
suzy, preco mas divny pocit z anatomov? obavas sa, ze nebudu vyzerat dobre? ja tiez budem mat anatomy, idem v juni.

eleni

suzy budem na teba mysliet, to uz budem po a dufam ze spokojna.. dnes bola kuki! snad dobre pochodila, myslela som na teba kuki moc moc!!!
aj tak mam stale taky divny pocit z tych mojich anatomov..

anastázia

suzy,chcem sa ťa opýtať či ťa nejako špeciálne doktor pomeral keď ti vybral takú veľkosť.Už som sa to pýtala a nikto mi neodpísal tak prosím teba.díkes