Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suzy

na operaciu idem vo stvrtok na buduci tyzden ku Kacmarovi.Budem mat okruhle 400ml prave 380ml lave kvoli asimetrii pod sval zo spodu,mne aj doporucil ze od tych 350,ze mam dost koze a ja som aj chcela vecsie,no uvidim jak to dopadne.drzim vam palce holky aj vy mi drzte!potom si mozme poslat fotky :-)

eleni

kuki teraz som pozrela mail a tina mi pred hod pisala. ze je stale dost ko, ale ze vydrzat sa to da, a ze to ani neni tak o bolesti ale viac o tlaku a paleni. a ze si musi zvyknut na tu vahu! sikula zvladla to perfektne! :)))

eleni

kuki jak ze nevies co mas robit? lahnut pod noz a nechat to uz na nich :)))
a uplne ta chapem ze sa nevies k nicomu prinutit, ja mam necely tyzden a uz mi pekne sibe.. chodim po svete jak bludny holandan :)) ale neboj nic, zajtra uz budes strasne kocica! drzim moc palce!kedy ta budu robit?rano?

kuki

ja tak isto. vraj okruhle nepripadaju do uvahy :-),ze by to bola katastrofa.a tiez okolo 300-325cc. a tiez chcem chodit bez podprdy :-. a neviem co mam robit :-(. pobehujem z postele k pocitacu, chystam sa
na nakup, urobit trosku zasoby, a aj upratovat by som mala. ale akosi sa neviem do nicoho prinutit :-))).uz aby bolo zajtra.aj ja som zvedava ako sa ma tina.

eleni

mely aj tebe drzim palce! no kuki,ja na tvojom mieste by som dnesok uz len tazko prezila :) som zvedava na tu moju nedelu! :) a ja idem k minarovjechovi tak ako tina. boze uz aby sa ozvala ako sa ma!
no a co sa tyka tych anatomickych, stale som chcela take prsia, aby som nemusela nosit podrdu.. ale vraj na mne by boli okruhle otrasne, tak si radsej necham poradit.ale zaskocila ma aj ta velkost - 305ml. ale verim mu, myslim ze vie co robi!

anastázia

Baby,tie ktoré ste boli na operácii,pomeral vás nejako špeciálne doktor a tak vám vybral veľkosť?Ja sa rozhodujem medzi dr.Pikulom alebo dr.Kačmárom.

kuki

dakujem, samozrejme aj ja drzim palce. Tina, vcera som cely den na teba myslela. Super, ze to uz mas za sebou.
Dnes uz od rana rozmyslam, kedy si umyjem vlasy. Vecer, alebo zajtra rano. Potom to asi bude fuska :-).A co si so sebou mam zobrat.
Eleni ty ku komu ides? Ja tiez anatomy pod sval.

mely

Ahojte baby, ja idem na buduci stvrtok, po dlhom rozhodovani som si vybrala fabryho, povodne som chcela okruhle ale dam si aj ja anatomicke pod sval,zo spodu. Znacku este nie som rozhodnuta, lebo neviem ci je v tom nejaky rozdiel okrem ceny.
Kuki, Eleni, Suzy drzim vam palce nech to dobre dopadne!!!

anastázia

miris ďakujem pekne za gratuláciu , tebe tiež prajem všetko naj k narodeninám.Akú veľkosť silikónov máš? A kedy si bola na operácii? Koľko ťa vyšla operácia?