Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eleni

ahojte baby! KUKI, SUZY drzim palce! ja idem uz tiez o chvilu,presne buduci pondelok.. TINA bola dnes, tak dufam ze dobre dopadla!
bola som dnes na konzultacii a budem mat 305ml a anatomicke pod sval, zdola..
kocky ake budete mat? okruhle ci anatomicke? ja som chcela skor okruhle, ale zrusil ma :) ze v ziadnom pripade, a ze ak chcem okruhle, tak iny doktor, ze on mi ich neda.

miris

Ahoj Anastázia, všetko naj k Tvojim dnešným meninám. Ja mám dnes narodky. Ja som si bola dať urobiť "kozy" v BB v Novamede u Dr. Červeňa. A som spokojná, aj keď by som prijala aj väčšie prsia. Držím palce

anastázia

VENY5.Dávnejšie si písala že si bola v BB na operácii a operoval ťa dr.Pikula.Chcela by som sa ťa opýtať či bol dobrý,a koľko ťa vyšla operácia.Akú značku silikónov máš?Vďaka.

suzy

ahojte,no uz to mam za 11dni a strasne sa bojim,mavam zle sny,vzdy myslim iba nato.Uz nech to mam zasebou!ja len dufam ze to vyjde...

mayka

nemate niekto kontakt na spolahliveho doktora v bratislave?ak ano,prosim poslite..tuzim uz dlho po implantatoch,lebo nemam ani jednicky.mayka