Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suzy

a budem pozadovat aj fakturu alebo blocek,kde bude cislo toho implantatu a cena,nikdy nevies...vsetky implantaty by mali byť pocislovane alebo by mali mat nejaky kod,aspon tak som to čitala...

suzy

mne to budu robit 10.maja,ale uz teraz mi z toho sibe,niekomu to urobia dobre dobre niekomu zle...su tu rozlicne nazory,no dufam že ten Kačmar je skuseny,a nedodzube to...lebo ak hej tak nma porazí

baretka

ked som bola ja nerobil este cez pazuchu.mam kamosku bola teraz cez pazuchu a ma to perfektne,ja to nemôzem povedat,mam hrube rany a velmi ich vidno

baretka

SUZY.to si este dobra.ja mam za 67 a este odomna pytali viac ked som tam prisla na operaciu a ajtak mam ich nanic.

suzy

baretka
približne mi tu cenu povedal,okolo 60tis,ale tie implantaty musia pred tym objednat?no a neviem sa rozhodnut na tom reze,chcela by som pod pazuchu,ale neviem...ze vraj tak to nemusi byt presne pola predstav,je to komplikovanejsie..

baretka

SUZYja som tam bola 5 krat a ajtak som nebola rozhodnuta.pred zakrokom sa uz definitivne rozhodnes povedat sumu ti mohol ale plati sa v ten den ked ides na operaciu

suzy

ahojte
na tej konzultacii ste sa uz dohodli presne na vybere imlantatu?lebo ja som sa iba dohadovala a presne sme neurčili nič,ale už som objednana na to vyšetrnie pred zakrokom.Ci to až potom aj na cene a postupe?a kedy sa plati?