Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eleni

ahojte kocky! tak uz som po! vcelku pohodka, az na to ze mi bolo po narkoze strasne zle a do vecera som blvkala.. :( bolesti nemam, skor tlaky a mam pocit ze sa pri kazdej aj tej najmensej cinnosti zadycham jak stara babka. kuki mozem tipovedat ze vzdy ked sa postavim tak si ich pridrzam aj ja, pre ten isty pocit :) ale kocky co ste pred, nebojte sa, ked som to zvladla ja :) jedine co mi vadi je to, ze ma zacina dost boliet chrbat z toho lezania, uz aby som si mohla lahnut aspon na bok. drzte sa vsetky co ste po aj pred :) idem si lahnut lebo uz zas fucim :)

suzy

Boze moj!ja sa asi zblaznim,mam to za 2 dni,no taha sa to jak vecnost!,baby´zavidim vam co ste stastne po...dufam ze to aj v mojom pripade dobre dopadne...

kuki

livaa, dakujem. v stredu som bola :-).300cc anatomy som dostala. pri chodeni si ich pridrzam, bo mam pocit, ze capnu na zem :-)).ale nie, vpohodke som to prezila,ani nic specialne proti bolesti neberem.asi najvacsiu bolest mi sposobuje ta hnusna podprsenka.uz fakt rozmyslam, ci som nedostala o cislo mensiu :-).ja uz tuzim spinkat na brusku, uz mi to chyba :-)

livaa

KUKI
Ahooj a blahozelam,si paru dni po zakroku? Ako to zvladas,co bolesti?
Ja sa mam fajne,este nosim tu specialnu podprdu,ale uz aj normalne,podla pocasia....ma sa nosit 6-7 tyzdnov...spim na boku,snad casom uz budem na bruchu,alebo sa tak zobudim....vobec nepocitujem ze mam implantaty,su ako moje :-)) A kolko a ake mas ty? rychle zotavenie prajem...

fifka

Eleni,
takze aj ty budes mat anatomicke mentorky - ako ja. Ale presnu velkost este neviem. Mohla by si mi potom poslat fotecku? A dobre sa vyspinkaj, nestresuj sa. Neboj, vsetko dobre dopadne.

eleni

kocky dakujem! ste uzasne!
suzy, livaa - budem mat 305cc,
mentor-anatomicke.
no nic idem si pomaly chystat veci, umyt vlasky, odlakovat pazure a tak :)

fifka

Eleni,
jedno ta moze tesit - ze obavy pred plastikou zaziva kazda z nas. Musis verit, ze vsetko dopadne bez komplikacii a podla tvojich predstav. Urcite to zvladnes v pohode a budes nanajvys spokojna. Drzkam ti palce. Ja mam este mesiac a nervy v kybli, cakam na to uz 2 mesiace od objednania. Ale uz sa tesim, ze v juni konecne budem mat nieco poriadnejsie pod trickom.