Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejsi

ahoj baby, dalo mi zabrat pokym som to tu cele precitala, ale pravdepodobne som sa rozhodla aj ja pre zvacsenie prs. Som z BA, dnes som sa objednala ku Gubovi z ULKu na konzultaciu, aj ked povedal, ze mozem prist kazdy den pocas konzultacnych hodin. Boli ste tam uz niektora? Myslite, ze tam je stale, aby som tam nesla nadarmo. Taktiez som pocula, ze sa plati 600sk za konzultaciu, je to pravda? Sa mi to zda celkom dost za par rad, preto radsej sa Vas pytam co mi poradite.

inguska

fifka: mna operovali v Kosiciach na Mojmirovej.Tam sefuje MUDr.Gluck Miroslav.Som moc spokojna.Bolo to rychle:vybavili mne predoperacne vysetrenia,mamografiu,ultrazvuk.Hned aj operovali.Takze nepoznam,co je to nekolkomesacne cakanie.. :-)

ninusik

baby vsetky co ste po prajem skore uzdravenie a tie co su pred hlavu hore!musi to byt krasny pocit citit sa ako zenska:)Ja mam 17 viem#zaba#a mam straaasne male prsia pricom nikto z mojej rodiny nemal tuto vadu a neviem do kedy mam cakat neviem ci porastu.hore nie su plne a bradavky mam mierne zdute...viem ze som mimo temy ae dufam ze mi tu niekto poradi...MAM KOMPLEXY!!!

kuki

suzy, neboj,ono to neni az take zle. zobudis sa a ani nebudes vediet ako si prisla k prsam :-). nie je preco sa stresovat, mozes sa iba tesit. drzim palce

kuki

eleni, uz si robila foto? :-), vymenime? :-))).kuki79@centrum.sk, inac ako sa mas?
ja som bola dnes prvy den v robote, tak sa chudatka trochu ponatriasali :-)

eleni

fifka ja mam 305cc pod zlazu. a nechala som to uplne na doktora. doveruj mu. oni vedia co robia.
SUZY - budeme cakat na info od teba! :) vela vela vela stasticka!

suzy

eleni dakujem ti za podporu,zajtra o 10tej uz budem na sale...strasne sa bojim,uz nech to mam za sebou,v piatok sa ozvem jak som dopadla :-)

fifka

babiznicky, este sa chcem spytat, ktora z vas ma 350 - 375 cc implantaty? neviem, ci to nie je privela, mam obavy, zeby mi prsia zacali po rokoch pod tou vahou ovisat hlavne, ak ich budem mat pod zlazou.