Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

ahoj eleni, neboj, len sa poriadne napi a najec. ja som mala zakazane od polnoci. rano ako som cakala vysmadnuta, to bolo asi najhorsie. a tak isto nedostanes nejakych 5 hodim po prebudeni pit. teda ja som nedostala. inac drzim palce, a mysli pozitivne, bude to fajn, vsetko rychlo prejde. potom sa rychlo ozvi

eleni

no uz len den a idem na to.. vraj od siestej vecer v nedelu uz nemam jest, to este nevedeli aka som z toho vystresovana, uz nejem od vcera vecera :) bojiiim...

kuki

fly, no ked mam 16 rokov, este to nemas stratene. este aj v 18ke ti mozu narast. ja som sa tym v 16tke este moc nezapodievala, sicee baby naokolo uz mali prsia, ale ja som este nezahadzovala nadej, myslela som si, ze este narastu. vsak aj menstruaciu som dostala o cosi neskor.prsie mi narastli, ked som pribrala. mala som o nejakych 7kg viac ako mam teraz.ale ako som schudla, zmensili sa aj oni, a uz sa nikdy nezvacsovali :-))).
a druha vec je, ze za par rokov, bude mat aj tu u nas skoro kazda druha baba silikony. aspon si tak myslim :-)