Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

ahoj livaa, aj ja som uz prsanda :-). a ako sa maju tvoje prsia? este nosis kompresnu podprdu? a ako spis? uz mozes aj na bruchu? uz si si celkom zvykla?

livaa

Eleni
neboj zajtra uz budes prsanda,prajem Ti aby si bola maximalne spokojna a vsetko slo bez komplikacii....kolko Ti navrhol doktor? Ja som spokojna a tesim sa na leto:-)

mely

Eleni,zelam ti nech vsetko dobre dopadne a nech ti tento den pred operaciou prejde co najrychlejsie aby si mala uz stastne po tom:)

eleni

fifka presne tak, nie su to male peniaze a nie je to chvilkova zalezitost.. neviem jak prezijem najblizsich 24 hod :)

ffka

eleni,
aj ja sa obavam, ci je spravne davat do mojich nerovnako velkych prsnikov rovnako velke implantaty a ci ich po plastike nebudem mat ovisnute...Uz ich mam aj tak dost spadnute a v hornej casti prazdne...to su ale starosti, akoby slo o zivot :)no ked uz tolko investujem, chcem byt maximalne spokojna s vysledkom

eleni

ja mam uz pochybnosti o vselicom, ci budu pekne, ci bude dobra velkost, ci nebudem mat sice plne, ale ovisnute kozy aj dalej, ci je dobre ze mi dava rovnaky objem do oboch, lebo ich mam asymetricke.. no proste mi hrabe..

kuki

nestresuj sa, vsak to nie je az take hrozne. ja by som sa viac stresovala, keby som mala take nieco prezit v lokalke.vsak to prespis, zobudis sa a uz sa budes len liecit a budes mat pekne didi :-).
ja som nevedela iba zaspat poslednu noc, a
snivalo sa mi o operacii.

eleni

ostavam do druheho rana. a potom ak bude vsetko ok, by som mala ist domov. kokos ja som bola 2x v narkoze a 2x som tak hysacila, ze mali zo mna nervy. a vidim ze teraz tomu nebude inak.. :( sa bojim ze sa uz nezobudim, no sibe mi uz riadne..

kuki

zvladnes, aj ja som sa bala, ale teraz spatne mi ta narkoza pripada ako dost velka haluska :-))). to ako som na sale zalomila a ked som sa zobudila a nestihala, ze uz je po :-)).a ty tam aj ostanes, alebo hned po prebudeni ides domov?