Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifka

marselitta,
ja a mely tiez ideme v letnom mesiaci - v juni. A jun tiez zvykne byvat poriadne horuci. viem, ze nebude bohvieaka slava sa parit v tej hnusnej podprde - ako ju niektore babiznicky nazvali, ale mat konecne peknu hrud mi aj za to parenie sa stoji. kupat sa mozno uz po mesiaci a dvoch tyzdnoch od plastiky, takze aj keby si sla zaciatkom jula, este by si si pobyt vo vode trochu uzila. implantaty na kojenie nemaju vplyv - a je jedno, ci su umiestnene pod alebo nad svalom. ja tiez nemam deticky.
Inguska,
teba kto operoval?

marselitta

ahojte baby, surfujem po nete a hľadám niečo o silikónových prsiach a našla som super fórum. Ja mám tiež záujem si dať urobiť prsia, len ešte nemám detičky, tak neviem potom ako je to s kojením keď sú implantáty. Neviete niektorá? a je vhodné si dávať prsia operovať aj v letných mesiacoch? ak máte nejaké skúsenosti, tak budem rada za poradenie. ďakujem.papa

eleni

baby dakujem! ste vazne moc zlate!
suzy budem na teba zajtra mysliet a drzat palce, ale som si ista, ze to dobre dopadne a ze budes strasna kocka :))
ja som si bola dnes po podrprdu, tak uz som si svoju novu hrud aj konecne videla! som sice pekne opuchnuta ale som nadsena!!! chodim vyskerena od ucha k uchu!
a kuki ja sa takto budim o 5 a cakam kym vstane cela rodina :)))

inguska

A este nieco..Bolo tu par "dobroprajnych" prispevkov ohladom rakoviny..Ignorujte take veci smelo! Rakovina ma psychicky povod.Zloba,stres,zavist,nespokojnost a ine "pekne" vlastnosti su za nu zodpovedne.Ak dusa je v pohode,ak rodukuje pozitivne emocie,obklopuje telo priaznivym fluidom,ktore ho chrani a udrziava v dobrej kondicii.Takze spokojnost a radost zo zivota su receptom pre zdravie!!!!

inguska

Ahojte,dievcata!Strasne davno som nebola na tejto diskusii.Som velmi rada,ze pribuda spokojnych a stasnych! Zaciatok tejto diskusie bol dost smutny,preto som prestala tu chodit.Ale vidim,ze teraz to tu hyri spravnymi nazormi a tie pozitivne emocie daju sa krajat :-)) ! Ja som uz 3 mes. po OP.Som moc stastna a spokojna-ved to su pocity,co su najdolezitejsie v zivote.Holky! Ak na to mate,chodte do toho smelo.Bolest pominie,ale spokojnost s postavou ostane na stalo!!
Zvysi sa sebavedomie,zacnete vyziarovat spokojnost a radost a bude sa z toho tesit aj vase okolie :-))).Len do toho: celavedome ku krase,ved krasa zachrani svet (ako povedal klasik :-)) ) !!!

mely

Ahojte baby,
Eleni gratulujem a zelam ti skore zotavenie!!:)Ked citam od teba aj od Kuki ze sa to celkom da zvladnut tak sa bojim trosku menej. Dakujem vam za podporu:)
Suzi neboj,zvladnes to aj ty.Fifka my si so juna chvilu pockame a potom sa tiez budeme vytesovat.

fifka

Eleni,
aj ja pripajam gratulaciu pre teba!! :) Ke d vidim, ze vas tu stastnych pribuda, stupnuje sa vo mne tuzba mat to uz vylepseny hrudnik :) len sa netesim na ten spanok na chrbte

kuki

supis eleni, gratulujem :-).jj, ten spanok na chrbate je otrasny. ja sa vzdy zobudim okolo 3h a uz len cakam, kedy bude konecne rano :-). drz sa!

suzy

eleni
jééj,ty si uz po,blahozelam ti,prajem skore zotavenie...
mna to caka pozajtra,ale uz som kludnejsia,snazim sa mysliet na ine veci