Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fly

babi,je to važne skvele si čitat tieto vecicky tu a kedze mam mierny problem,neco sem prispejem:).mam 16 rokov(ja viem,mala huska)....ale strasne mi vadi,ze nie som prsnata,jednoducho,nemam velke prsia a odvazim sa povedat,ze dost male.......vadi mi to,lebo jednoducho nemam vela sebavedomia(aj ked frajjov som uz mala aj barco, a kamaratov mam skvelych)..ale jednoducho,neviem,tricka mi nesedia tak dobre ako spoluziackam,lebo tie ich maju naozaj giganticka,skoro kazda..nechapem to:(nezavidim,nie ,.....ale tak,musi to byt skvely pocit,byt na kupku a naozaj vidiet,ze tam nieco mas:)..ten pocit asi nezazijem,ale rozhodla som sa,ze ako budem mat osemnast abo nieco po,pojdem na plastiku......aspon dufam,ze sa najdu love:)a dufam,ze ma za to nikto nebude odsudzovat a ani sa o mne nebude vraviet"ta umelina"....nie kazdy ma dar od prirody......

bila

Čítam všetky príspevky a neviem či sa mám rozhodnúť, asi tam chodia mladšie ročníky poraďte aj tak sa bojím, kto má po nech napíše niečo bližšie

kuki

baby, tie co idete na konzultaciu ku gubovi, je lepsie ist poobede. Ja som sa prvy krat telefonicky informovala na recepcii. Povedali mi, ze sa u neho neobjednava, ale zvdy si mam vopred zavolat, ci tam v ten den bude. Je fakt, ze keby som tak neurobila, tiez by som tam isla 2krat nadarmo. Sice ma vypisane aj rano konzultacky, ale vtedy sa dost ponahla. Ja som tiez nevidela fotky. Druhy raz ked som bola na konzultacii, som sa na ne pytala. POvedal, ze ma ich tisicku, a ze mam prist poobede, vtedy ma viac casu.
a co si dost pochvalujem, ze si ma tam po operacii ten jeden den nechali.fakt dobra starostlivost, doma by to bolo asi ovela horsie.

mely

Fifka ahoj,
som rada ze tu este takto neskoro niekto je:),ja uz ani spavat nemozem* Mozno si to uz pisala nizsie,ale zabudla som- si uz u niekoho objednana? a na kedy? Tiez som bola prekvapena ze aky fesi je ten Guba, bol aj v "civile" obleceny,ani ako lekar nevyzeral:) Ano, platila som 600 skk za cca 15 min...Mozme popisat aj na mail: mely15@azet.sk

fifka

Mely,
ja som u gubu bola asi pol hodiny hodiny, mozno aj tristvrte a vobec mi nevycital, ze som sa neobjednala (bola som unho poobede. prijal ma sympaticky, s milym usmevom, aj bol celu dobu prijemny. Bez poziadania mi ukazal fotky v booku, fakt som zasla, ze same krasne prsia urobil. A bolo ich fakt vela. ja som bola zo zaciatku skepticka, lebo mi pripadal prilis mlady na to, aby mal dostatok skusenosti, v skutocnosti je o vyse 15 rokov starsi nez som predpokladala. to som zistila az po konzultacii. a ty si u neho platila za konzultaciu? ja som neplatila nic. no pravda je, ze aj mne povedal razne, ze sa mu velke nepacia, takze ma odhovaral od vacsich,ako on navrhoval.Sam mi vybral velkost a tvar. mam tiez malo koze hore, povedal, ze anatomy mi budu dober sediet. ja som u fabryho nebola, takze nemozem porovnavat. vcera som uz zacala uvazovat o tom, ze skusim fabryho, ale kuki ma svojou spokojnostou povzbudila. ak bude spokojna aj po tyzdni, tak uz nebudem vymyslat a pojdem ku gubovi.

mely

Ahoj Mischel,
no ja neviem ci som Gubu prave vystihla v nespravnu chvilu,ani mi fotky neukazal,pravdou je, ze som si ich ani nepytala,ale to len preto ze som videla ze ma naponahlo.Takze ma to trochu mrzi ze som ich nevidela:( No bola som na ULK dva krat, Guba tam ani raz nebol,chcela som sa objednat a baby na recepcii povedali ze sa tam neobjednava a mam prist rano a cakat.Na dalsi den som tak prisla a Guba sa cudoval ako to ze som prisla bez objednania..bola som nahnevana ze to tam nemaju zorganizovane a uz to bolo cele narusene a narychlo.Uz som sa viac menej rozhodla pre Fabryho no stale v hlave riesim ci som sa spravne rozhodla..??
Ak mozem povedat za Kuki, tak bola u Gubu.

mischel

baby, zavidim vam, co ste po. bola som u dr gubu, vcera poobede, mala som hroznu tremu, ale bol taky prijemny, ze sa mu asi zverim do ruk. dal mi na vyber, asi aj preto, ze mam nieco na hrudi,= ako povedal, takze asi okruhle,325 ky, neveim, ci mal cas, alebo, naladu, ale bol supis, a sympatak.videla som nejake fotky v laptope. neviem sa dockat. len ma trapi, ze operacia bude az v juni. kuki, ty si bola u koho?

mely

Fifka,
tak nakoniec som sa rozhodla pre anatomicke,hoci su drahsie.Bojim sa, ze by som v tych okruhlych vyzerala neprirodzene.Pacia sa mi na inych babach, ja mam hore tenku kozu a asi by mi bol vidiet horny okraj.Pre Fabryho som sa rozhodla kvoli pristupu,bol velmi prijemny, na vsetko mi trpezlivo odpovedal a posobi na mna doveryhodne,moju predstavu prijal a povedal co je mozne urobit v ramci moznoti mojej postavy. Guba bol taky nekompromisny,povedal ze jemu sa nepacia velke prsia a bude to tak a tak a inak nie,ked tak u ineho chirurga.Aj bol taky ironicky ked som sa ho pytala moje laicke otazky.Skasoval odo mna 600skk a ani nemal na mna poriadne cas.Rozhodovala som sa medzi nim, lebo som tu citala na neho vela chvaly,a ani nepochybujem ze je dobry chirurg,no vnutorny pocit mi hovoril ze on nie.

mely

Kuki, vitaj:) Som rada ze uz mas po a ze to tak dobre zvladas! Parada!:))Teraz len pekne odpocivaj..Som rada ze to tak dobre znasas:)Trochu si ma upokojila,som z toho uz pekne nervozna.Dnes rano ma chytila panika ci mam do toho ist.Bola som dnes este na konzulatacii u Fabryho a zmenila som okruhle za anatomicke, hm..no tie su o 17000 drahsie.Budem mat eurosilicone,vraj je medzi tymi znackami minimalny rozdiel, ktory nezodpoveda takemu cenovemu rozdielu.Uz by som chcela byt na tvojom mieste*:)